OPET SU BLISTALI

Svi su gledali obitelj Modrić: Luka, Vanja i djeca oduševili svojim stajlingom

23.09.2019 u 23:11

Bionic
Reading

Veznjak Real Madrida i hrvatske reprezentacije, Luka Modrić se petu godinu zaredom našao u respektabilnom društvu. U najboljoj je FIFA-inoj jedanaestorki prošle sezone, objavljeno je u ponedjeljak navečer na gala večeri u Milanu. U Teatro alla Scala u Milanu stigao je sa svojom obitelji

Luka Modrić odabran je u idealnih 11 u konkurenciji 50 nogometaša koji su ušli u završno glasovanje, a uz njega je na dodjeli bila supruga Vanja te djeca Ivano i Ema, dok najmlađe dijete u obitelji Modrić, kćerkica Sofija, nije bila prisutna.

I dok je Luka za tu svečanost odabrao smoking baš po svojoj mjeri, njegova lijepa supuga pojavila se u crnom odjelu. Šminka i frizura na njoj su bile besprijekorne, a cijelu kombinaciju je 'začinila' markiranom torbom.

Djeca su bila s njima i prošle godine kad je Luka trijumfirao. Sin Ivano ovog puta parirao je tati u 'pravom' odjelu, a malena Ema je fotografima pozirala u haljinici cvjetnog uzorka.

U Madridu je nedavno održana premijera dokumentarne serije o životu nogometaša Sergija Ramosa kada su Luka i Vanja također blistali u klasičnim odijelima - on plavom koje je upario s bijelom košuljom i tenisicama, dok je njegova voljena privlačila poglede u bijelom koje je nadopunila srebrnim štiklama i clutch torbicom.

SAVRŠENI SKLAD

Luka i Vanja Modrić nasmijani pozirali na crvenom tepihu i sve oduševili

Pogledaj galeriju