U NAJLJEPŠEM DRUŠTVU

Obitelj Boban pozirala na spektakularnoj Fifinoj gala priredbi

23.09.2019 u 21:42

Bionic
Reading

U Milanu se dodjeljuju nagrade najboljim igračima u prošloj sezoni na nogometnoj svetkovini u organizaciji FIFA-e. Svoju obitelj u Teatro alla Scala poveo je legendarni kapetan Vatrenih Zvonimir Boban

Zvonimir Boban se odnedavno vratio u Milano gdje svom klubu Milanu pokušava pomoći da se vrati na stare staze slave, a u Teatro alla Scala pojavio se sa suprugom Leonardom, kćeri Marijom i Martom te sinom Rafaelom. Legenda hrvatskog nogometa za tu se prigodu u crnom bijelom izdanju modno uskladio sa suprugom, modnom dizajnericom i bivšim modelom Leonardom.

Prošle godine Zvonimir Boban je na tom mjestu zaplakao kad je kapetan naše nogometne reprezentacije Luka Modrić proglašen najboljim igračem svijeta te je Bobana spomenuo kao uzor i inspiraciju.

Njegova ljubav s Leonardom počela je 1989. godine kada je ušao u butik u kojem je ona radila. Bavila se i manekenstvom, no zbog obiteljskog života je odustala od svoje karijere. Vjenčali su se krajem 1993. godine u Milanu pred najbližim prijateljima i obitelji, a veliko slavlje priredili u Zagrebu u ljeto 1994. godine.

Godine 1997. su posvojiti djevojčicu. Borba za potomstvo se nastavila, a 2003. dom su pružili i dječaku. U konačnici su 2007. posvojili i blizance, obogativši tako svoj dom za četvero djece. Nakon svega toga, ostvarila im se dugogodišnja želja pa su se 2009. ostvarili su se kao biološki roditelji. U njihov dom stigla je djevojčica Ruža.

Leonarda Boban nedavno se vratila svojoj staroj ljubavi i stala pred objektiv profesionalnog fotografa. Otkrila je kako joj je dok je šetala Zürichom, u kojem sa suprugom i djecom živi zadnjih godina, prišla vizažistica Ljiljana Kanižanec Kajfež s kojom je surađivala dok je bila model. Obnovile su staro prijateljstvo i Ljiljana je pozvala Leonardu na zabavu modne kuće Dior za koju i radi. Sve to vjerojatno ne bi prihvatila bez podrške supruga Zvonimira Bobana, koji je odnedavno jedan od čelnih ljudi nogometa u klubu Milan, ali i djece.