MODNO SNIMANJE

Rijetke fotografije: Leonarda Boban pokazala tijelo u bikiniju i sve ostavila bez teksta

22.07.2019 u 13:48

Bionic
Reading

Nakon što se otkrilo kako se u Zurichu, gdje živi posljednje tri godine sa suprugom Zvonimirom Bobanom i njihovom djecom, ponovno vratila svojoj prvoj ljubavi i počela baviti modelingom, objavljene su fotografije na kojima 50-godišnja Leonarda Boban pozira u bikiniju

Pod imenom Leonarda Lončar, što je zapravo njezino djevojačko prezime, Leonarda Boban vratila se svojoj prvoj ljubavi - modelingu - i u Švicarskoj gradi uspješnu karijeru kao manekenka u zrelim godinama. Kako je i sama ispričala za magazin Yachts Croatia, presudan je bio 'slučajan pogled' na njezinu suknju i noge u cipelama s visokim potpeticama.

Poznata po svojem modnom izričaju, Leonarda Boban s leđa je oduševila legendarnu vizažisticu Ljiljanu Kanižanec Kajfež, koja je ubrzo prepoznala o kome je riječ, a dvije dame, koje su i prije poslovno surađivale, ubrzo su obnovile prijateljstvo.

To prijateljstvo na kraju joj je donijelo i mnoge poslovne ponude, na koje vjerojatno ne bi pristala da nije imala bezrezervnu potporu supruga i djece. Za brend Jardin des Modesa, Leonarda Boban stala je u 50. godini pred fotoobjektiv i pokazala liniju na kojoj joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

  • +9
Leonarda Boban Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL