SASVIM ISKRENA

Kim Cattrall promijenila mišljenje o estetskim zahvatima: 'Sve sam u stanju isprobati'

06.06.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Kim Cattrall više ne govori ne ideji odlaska pod nož. Nakon što je ovih dana odjeknula vijest o njezinom povratku ulozi neponovljive Samanthe Jones, u razgovoru za Sunday Times progovorila je o modi, svojoj obitelji i evoluirajućem pristupu starenju pod budnim okom javnosti

‘Sada sam u svojim 60-ima i borim se protiv starenja na sve moguće načine. Sada postoji toliko alternativa, tretmana koji potiču vlastito tijelo da se bori protiv starenja. Postoje fileri, botox, ima toliko različitih stvari koje možete istražiti, isprobati i doznati je li to za vas’, iskreno je priznala dodavši da navedeno funkcionira samo ‘ako imate novca i, što je još važnije, pravog kirurga’.

‘Ne može se dovoljno naglasiti, no cilj pomlađivanja trebao bi biti da sličite na sebe’, istaknula je.

  • +6
Kim Cattrall kao Samantha Jones Izvor: Profimedia / Autor: A3390 Kay Nietfeld / DPA / Profimedia

Danas 66- godišnja Cattrall nije uvijek imala isti stav na temu podvrgavanja estetskim zahvatima sa svrhom očuvanja mladolikog izgleda.

Godine 2011., primjerice, za britanski Daily Mail izjavila je da u potpunosti prihvaća neizbježan proces starenja.

‘Gledam ljude poput Judi Dench, koja je u svojim 70-ima, i pomislim, ‘Čega se dovraga bojim?’. Čelo bez bora ne govori da si živio život’, tada je izjavila.

  • +2
Kim Cattrall Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

Danas Cattral - kada se sprema za ulogu šminkerice u novoj Netflixovoj seriji ‘Glamorous’, za koju će ponovno surađivati s kostimografkinjom Patricijom Field – kaže da želi izgledati ‘kao najbolja verzija sebe’.

‘Dakle, u stanju sam sve učiniti što mogu - jer srećom imam sredstava za to. To nije samo stvar taštine. Igram određenu vrstu žene koja izgleda na određeni način. I profesionalno se brinem o sebi’, zaključila je.