CAMEO NASTUP

Kim Cattrall zbog ovoga se vratila ulozi Samanthe Jones

03.06.2023 u 22:04

Bionic
Reading

Kim Cattrall vraća se u ‘Seks i grad’ svijet kao neponovljiva Samantha Jones, vijest je koja je odjeknula ovog tjedna, a sada su otkriveni detalji njezina angažmana u spin-off seriji ‘I tek tako...’

New York Post prvi je otkrio da je Cattrall u tajnosti snimila scenu za potrebe nove sezone serije ‘I tek tako...’ koja ovog lipnja stiže na HBO Max.

Vijest o povratku Kim Cattrall ulozi koja ju je učinila planetarno popularnom brojne je iznenadila s obzirom na dugogodišnji i dobro dokumentiran sukob s kolegicom Sarom Jessicom Parker.

Njezino novo uskakanje u lik Samanthe Jones, međutim, došlo je uz nekoliko uvjeta s njezine strane, a jedan od njih bio je taj da svoju scenu snimi u odsustvu prijateljica s malih ekrana - Sarah Jessice Parker, Cynthije Nixon i Kristin Davis.

Isto tako, danas 66- godišnja Cattrall izričito je tražila da na setu snimanja njezine scene ne bude prisutan Michael Patrick King, bliski prijatelj Sare Jessice Parker i kreator spin-off serije ‘Seksa i grada’.

  • +6
Kim Cattrall kao Samantha Jones Izvor: Profimedia / Autor: A3390 Kay Nietfeld / DPA / Profimedia

Nakon što je odbila ideju o snimanju trećeg filmskog nastavka ‘Seksa i grada’, također je odbila sudjelovati u nastajanju prve sezone spin-off serije ‘I tek tako...’.

U njoj Samantha Jones živi u Londonu i nalazi se u svađi s Carrie Bradshaw, nakon što joj je otkazala poslovnu suradnju.

Povratak Cattrall ulozi Samanthe Jones došao je s visokom cifrom, kako tvrde izvori za američki Page Six.

‘Za tu scenu dobit će hrpu novca i to samo pokazuje njezinu moć. Još je trebaju u seriji, no iako bi njezin povratak obožavatelje ’Seksa i grada’ mogao natjerati da misle kako će se vratiti sljedeće sezone, to se neće dogoditi. Prema njoj su se loše odnosili, a siguran sam da je bilo potrebno mnogo uvjeravanja da bi se dogodila ova epizodna uloga’, otkriva izvor.

U sceni se navodno vidi Samantha kako u automobilu telefonski razgovara s Carrie.

  • +5
Druga sezona serije 'I tek tako' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

‘Ponuda koju smo predstavili Kim oduvijek je bila telefonski poziv. Smatramo to jednostavnim i praktičnim načinom da se Samantha vrati i oduševljeni smo što smo uspjeli postići dogovor’, za Page Six izjavio je glasnogovornik HBO Max-a.

‘Volim Kim, svi vole Kim. Sigurna sam da je za svoj povratak dobro plaćena... Kim je odrasla žena i radi stvari pod svojim uvjetima’, izjavila je proslavljena spisateljica i kreatorica franšize ‘SATC’, Candace Bushnell.

Zanimljivo je i to da je Cattrall za povratak ulozi Samanthe Jones angažirala stilisticu Patriciu Field, glavnu i odgovornu za sve stajlinge junakinja viđene u seriji ‘Seks i grad’ i dvama filmskim nastavcima.

Poput Cattrall, ova 82- godišnjakinja oprostila se od ‘Seks i grad’ svijeta prihvativši angažman u Netflixovoj hit seriji ‘Emily u Parizu’ koju je kreirao Darren Star, producent ‘Seksa i grada’.

Na upit o novoj suradnji s Cattrall, Field je za Page Six izjavila: ‘Volim Kim i voljela sam ju godinama odijevati. Tražila je nešto konkretno i ja sam joj u tome pomogla’, a potom je odbila komentirati njezin zategnuti odnos sa junakinjama serije predvođenih Sarom Jessicom Parker.

  • +3
Snimanje nove sezone 'I tek tako...' Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prva epizoda druge sezone serije ‘I tek tako...’ svoju premijeru imat će 22. lipnja, a na epizodnu ulogu Kim Cattrall morat ćemo pričekati do kolovoza.

Još uvijek nije posve jasno kako je došlo do povratka Cattrall, jer je američkom tabloidu rečeno da to čak ni stariji producenti nisu znali, a Maxovi su rukovoditelji očajnički nastojali prešutjeti vijest.