trauma iz 2018.

Nakon sretnih vijesti, Kim Cattrall potresena tragičnom viješću koja ju je slomila

05.06.2023 u 14:12

  • +2

Kim Cattrall

Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

Bionic
Reading

Usred sretnih trenutaka koji su uslijedili nakon što je objavila da se vraća u kultnu seriju, Kim Cattrall otvorila je dušu i ispričala tužnu obiteljsku priču koja se dogodila 2018. godine. Tada je svijet napustio njezin brat Chris, a situacija je glumicu pogodila

U trenutcima kada je pozornost svih ljubitelja serija 'Seks i grad' i 'I tek tako' usmjerena na Kim Cattrall, glumica je odlučila iskoristiti trenutak i s obožavateljima podijeliti jednu tragičnu situaciju koja se dogodila 2018. godine. Svoje tužno iskustvo o gubitcima unutar obitelji započela je objavom o smrti mlađeg brata.

68-godišnjakinja otkrila je da je njezin brat Chris Cattrall umro iznenadno i neočekivano, što ju je jako pogodilo.

Priznala je da njezina majka Shane Cattrall preminula je u prosincu 2022, a otac još 2012. godine. No, smrt brata bila je iznenađenje i s njegovim odlaskom nosila se drugačije.

'S mojom mamom, ona je imala 93 godine i to je bio polagani pad. Ali moj brat, to je bilo izvan prirodnog reda. To se nije smjelo dogoditi', rekla je utučena glumica.

Chris Cattrall borio se s alkoholizmom, a Kim je priznala da je nekoć mislila da mu može pomoći u borbi koja je na kraju dovela do tragičnog ishoda. Chris Cattrall je nestao pet dana prije nego što je potvrđena njegova smrt, a Kim se još tada oglašavala na društvenim mrežama u nadi da će to pomoći ubrzati potragu.

Uz to, izrazila je olakšanje što njezin otac nije doživio borbu sina: 'Drago mi je što moj otac nije bio živ da to doživi. Koliko god bio čvrst, mislim da to nije mogao podnijeti.'

Glumica se sada vraća glumi, i to najvećem projektu kojem je prisustvovala. Iako je odbila sudjelovati u prve dvije sezone serije 'I tek tako', izgleda da je uistinu treća - sreća! U posljednjoj epizodi glumica će se vratiti ulozi Samanthe, a sve je snimila bez kolega koji su joj nekoć, prema njezinim riječima, zagorčavali posao i život.

'I TEK TAKO...'

[FOTO] Dizajnerske torbice, osvježavajući kokteli i nove priče o seksu: Evo kako izgleda na snimanju hit serije

Pogledaj galeriju