ODUŠEVILA SVE

Nakon kraljice Letizije i Sarah Jessice Parker ni Jennifer Aniston više ne želi skrivati sijede

05.06.2023 u 21:29

Bionic
Reading

Predstavljajući novi proizvod za kosu s potpisom vlastitog brenda LolaVie, Jennifer Aniston otkrila je da je i sama prigrlila trend, koji su prihvatile i njezine slavne prijateljice, da ponosno ističe sijede u svojoj kosi

Korisnici društvenih mreža i pratitelji Jennifer Aniston na Instagramu s oduševljenjem su dočekali njezinu posljednju objavu.

Predstavljajući najnoviji proizvod za kosu njezinog brenda LolaVie, 54-godišnja Jennifer Aniston otkrila je da više ne želi kriti da su sijede u njezinoj kosi postale svakodnevica.

Baš poput kraljice Letizije ili Sarah Jessice Parker, i Jennifer Aniston je, zahvaljujući svom frizeru, vješto uklopila svoje sijede u svoj imidž, a sve izgleda izuzetno prirodno.

Kosa je oduvijek bila njezin zaštitni znak, a mnogi se i danas sjećaju popularne 'rachelice', koju je isfurala u seriji koja ju je proslavila - 'Prijatelji' - i koju su žene diljem svijeta kopirale.

Upravo zbog toga mnogi su uvjereni kako će upravo zahvaljujući njoj žene sve lakše prihvaćati znakove starenja i izbjegavati bojanja kose.

novogodišnje putovanje

Nakon novogodišnje avanture u Meksiku, Jennifer Aniston spremna je za nove izazove

Pogledaj galeriju

Iako je do prije koju godinu bilo nezamislivo u Hollywoodu da najslavnije glumice pokazuju sijede vlasi, s pandemijom koronavirusa sve se promijenilo. Česte karantene, zatvoreni saloni i slično rezultirali su time da su se mnoge žene vratile prirodnom izgledu, kojem su godinama težile, ali jednostavno se nisu željele upuštati u izazov izrastanja boje za kosu.