RIJEČI STRUČNJAKINJE

Kako je Kate Middleton nakon trećeg poroda uspjela istopiti kilograme

11.06.2018 u 18:53

Bionic
Reading

Nakon što je prije sedam tjedana rodila treće dijete, princa Louisa, britanska miljenica Kate Middleton brzo se vratila u formu o čemu dovoljno svjedoče fotografije s obiteljskog druženja u Beaufort Polo Clubu u Glocestershireu

Kate Middleton s djecom, preslatkim princom Georgeom i princezom Charlotte, nazočila je humanitarnom natjecanju u polu pod nazivom Maserati Royal Charity Polo Trophy na kojem je nastupio i princ William.

Osim što je javnost oduševila pojavom u haljini omiljenog španjolskog high street brenda Zara, Kate Middleton je u ležernom izdanju istaknula skladnu liniju nakon rođenja princa Louisa.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prema riječima Laure Spicer, predstavnice klinike The Women's Health, pojedine majke s lakoćom se vraćaju u prvobitnu formu nakon poroda što je najčešće rezultat kombinacije postojeće kondicije i dobrih gena.

'Neke se žene uistinu brzo vraćaju u formu nakon poroda. Međutim, ako ste po prirodi osoba koja vodi brigu o tjelovježbi i pritom ste imali normalnu trudnoću za očekivati je da ćete s lakoćom i u kratkom vremenskom periodu ostvariti tjelesni izgled kakav ste imali prije trudnoće. Isto tako u vraćanju stare linije itekako utječe genetika', mišljenja je stručnjakinja dodajući kako je Kate nakon trećeg djeteta vrlo brzo istopila nakupljene kilograme.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sasvim je normalno da gubitak tjelesne težine nakon poroda kod mnogih žena traje i do godinu dana', izjavljuje stručnjakinja.

Brzo dovođenje u formu nakon poroda u slučaju Kate Middleton rezultat je i zdravog načina prehrane koji se u prvim tjednima nakon poroda čini nemogućim.

'Odustajanjem od svih namirnica za kojim vaše tijelo žudi nakon poroda uistinu je težak zadatak. Žene u prvim tjednima nakon poroda po prirodi žude za ugljikohidratima i sličnim hranjivim tvarima. Uvijek ćete tražiti te dodatne kalorije, naročito kada dojite. Ako navedeno možete izbjeći, uživati u zdravoj hrani i uravnoteženim obrocima, velike su vjerojatnosti da ćete brzo skinuti nakupljene kilograme'.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Poput kolega, britanska stručnjakinja ne sugerira esktreman režim prehrane i vježbanja tijekom perioda dojenja i povezivanja s novoređenčadi.

Novog člana kraljevske obitelji, Kate Middleton dočekala je 23. travnja, a fotografije njezinog besprijekornog izgleda na stepenicama bolnice istog dana nakon poroda izazavale su raspravu svjetskih razmjera. U visokim potpeticama, s frizurom i savršenim make-upom samo nekoliko sati nakon poroda, Kate Middleton stvorila je neracionalan pritisak na buduće majke.

Idući javni nastup Kate je imala na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle koje se održalo 18. svibnja, četiri tjedna nakon poroda, a na navedenom događanju Kate se još uvijek borila s nakupljenim kilogramima koje je, sudeći po najnovijim fotografijama, uspjela potpuno istopiti.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia