COOL VOJVOTKINJA

Kate Middleton u opuštenom izdanju: Sve je oduševila Zarinom haljinom od 299 kuna

11.06.2018 u 11:10

Bionic
Reading

Iako u formalnim prigodama nosi najčešće kreacije britanskih dizajnera poput Jane Peckham ili Alexandera McQueena, vojvotkinja od Cambridgea ne bježi ni od high street brendova, osobito, među fashionisticima, omiljene Zare

Kate Middleton s djecom, preslatkim princom Georgeom i princezom Charlotte, nazočila je humanitarnom natjecanju u polu pod nazivom Maserati Royal Charity Polo Trophy na kojem je nastupio i princ William.

  • +30
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vojvotkinja od Cambridgea uživala je u Beaufort Polo klubu u Gloucestershireu, u društvu svojih razigranih mališana koji su se silno zabavljali trčeći po travi.

  • +14
Najmlađi članovi kraljevske obitelji - princ George i princeza Charlotte te princeze Savannah i Isla Phillips Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta koja vješto kombinira skupocjene dizajnerske krpice sa svima pristupačnim brendovima poput Zare ili Topshopa, za tu je prigodu odabrala prelijepu plavu haljinu golih ramena koju je iskombinirala s trendi espadrilama s punom petom kakvima je vjerna već godinama.

Ova kreacija u svijetloplavoj boji kao stvorena za ljeto dolazi iz Zare, a cijena je pristupačna: samo 299 kuna.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ležeran stajling Kate je upotpunila sa sunčanim naočalima, a ne sumnjamo ni da će se ova haljina rasprodati munjevitom brzinom baš kao i svijetloplava haljina iz Zare koju je nosila na konjičkom okupljanju u Norfolku krajem prošloga mjeseca.

Haljina s elastičnim izrezom i kratkim puf rukavima s elastičnim porubom, na koju su aplicirani cvjetovi baršunasti na dodir te našivene šljokice na prednjici i na rukavima, vrlo brzo je razgrabljena pa čak i na njihovoj stranici.

Neodoljivi princ i princeza bili su zvijezde ovog događanja, osobito vragolasta princeza koja je u jednom trenutku izula cipele i trčkarala okolo.