uparili su se

Jesenski 'look': Rakitići su opet modno usklađeni, komplimenti pljušte

27.11.2021 u 14:10

Bionic
Reading

Nema tko već ne zna da Raquel Mauri i Ivan Rakitić često javno potvrđuju svoju ljubav. Osim emotivnim objavama na društvenim mrežama ili romantičnim potezima u javnosti, sada su to po tko zna koji put napravili usklađenim stajlinzima

Lijepa supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca, Ivana Rakitića, svima je već poznato - na svom Instagram profilu vrlo često objavljuje fotografije kojima pokazuje kolika je zaljubljenica u modu, a svoju je strast za modu prenijela na supruga.

Ivan Rakitić nedavno je u Jaénu primio nagradu za sportska dostignuća digitalnih novina Palabra de Fútbo te gradonačelnik kada su supružnici prodefilirali u elegantnom, otmjenom crnom izdanju. Naravno, Raquel se odmah pohvalila fotografijama s gala večeri pa uputila svom suprugu emotivnu posvetu. 'Ponosna sam kada vidim što si sve postigao, ne samo na profesionalnoj, već i na osobnoj razini. Čestitam, ljubavi moja, na ovoj zasluženoj nagradi. Volim te', napisala je tada.

Sada su pozirali u prirodi. Oboje su imaju bijele košulje, on klasičnu mušku, ona s puf rukavima koju je iskombinirala sa suknjom visokog struka u ružičastoj boji mini duljine pa su joj gole noge u prvom planu. Jesensku trendi kombinaciju iskombinirala je i s casual modnim dodacima i pokazala da se snalazi u svakoj stilskoj igri. Vidno je potamnila boju kose, za razliku od njenog izdanja u kojem je inače viđamo budući da je plava boja kose postala njen simboličan adut. Kao uvijek do sada, ne prestaju im stizati pohvale pratitelja sa svih strana svijeta.

Podsjetimo, nogometaš je prošle godine napravio zaokret u svojoj karijeri. Napustio je Barcelonu nakon šest godina i vratio se u Sevillu iz koje je i otišao u redove katalonskog diva. U 2020. godini se također oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije.

  • +3
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia