nije prošlo nezapaženo

Rakitić danas stiže na Poljud, no prije toga proveo je posebnu večer s voljenom Raquel

14.11.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Raquel Muri, supruga nekadašnjeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, nešto je malo manje aktivna na društvenim mrežama, no kada objavi fotografije to svakako privuče pažnju. Ovoga puta oduševila je glamuroznim i elegantnim izdanjem

Ivan Rakitić početkom vikenda imao je veliku čast te je primio nagradu digitalnih novina Palabra de Fútbol i gradonačelnik Jaéna za sportska dostignuća. Baš kao i u svakom važnom trenutku velika potpora bila mu je voljena supruga Raquel Mauri. Elegantno odjeven par stigao je u Kazalište princeze Leonor u Jaénu na službenu dodjelu nagrada, a Raquel se na svom Instagram profilu pohvalila s nizom fotografija.

Uz fotografiju sebe i supruga napisala je: 'Ponosna sam kada vidim što si sve postigao, ne samo na profesionalnoj, već i na osobnoj razini. Čestitam, ljubavi moja, na ovoj zasluženoj nagradi. Volim te.' Zanosna Raquel doslovce je blistala. U crnoj dugoj haljini, srcolikog korzet izreza te trendi puf rukavima izgledala je poput dive, a Rakitić je bio vrlo elegantan u crnom, klasičnom odijelu.

Klasičnu, a tako efektnu kombinaciju Raquel je zaokružila malom Saint Laurent torbicom na preklop te salonkama sa špicom vrhom.

Dodijeljenom nagradom na svom Instagram profilu pohvalio se i sam Rakitić te je uz objavljenu fotografiju napisao: 'Velika mi je čast što sam primio ovo priznanje trećeg izdanja nagrade Palabra de Fútbol od gradonačelnika Jaéna, Julia Millána. Svi koji me poznaju znaju da su mi Sevilla i Andaluzija vrlo posebne. Čestitam i svim ostalim sportskim i novinarskim ličnostima na zasluženim nagradama.'

Inače, dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, bit će u nedjelju poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatske i Rusije. Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić pozvali su ga na ključnu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. Rakitić, koji se u rujnu prošle godine oprostio od nastupa za 'vatrene' u rujnu prošle godine, rado se odazvao tom pozivu te će ga puni Poljud imati priliku pozdraviti neposredno prije utakmice kada će mu biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu.