stajliš španjolka

Ni ona nije odoljela koži: Raquel Mauri pozirala u jesenskom izdanju

02.11.2021 u 13:53

Bionic
Reading

Supruga nekadašnjeg nogometnog reprezentativca, Raquel Mauri, prorijedila je svoje objave na društvenim mrežama, a onda je zadnjih dana pokazala kako je svoje djevojčice kostimirala za Noć vještica, pokazala njihovog kućnog ljubimca i prijateljicu koju voli, a i svoj jesenski stajling

Već neko vrijeme nije bilo izljeva ljubavi barem prema svom suprugu, uglavnom Raquel Mauri pozira sama pokazujući svoje skupocjene krpice. Tako je bilo i sa posljednjom objavom. U kožnim hlačama, sivoj majici dugih rukava i bijelim tenisicama s torbicom preko ramena Andalužanka se fotografirala sjedeći na zidiću i gledajući u daljinu. Dan ranije je imala potrebu prijateljici iskazati ljubav preko Instagrama.

Tijekom godina stekla je veliku popularnost među obožavateljima svog supruga, umirovljenog reprezentativca, Ivana Rakitića. Raduju se svakoj njezinoj novoj fotografiji. Krasi je ljepota, dobar stil te talent za dobru fotografiju. Ljetos je sve častila atraktivnim prizorima u kupaćim kostimima i beach stajlinzima.

Raquel je tako već godinama najveća i najvjernija podrška svom suprugu. Ne skriva ni koliko je ludo zaljubljena u supruga nogometaša s kojim ima dvije kćerkice.

  • +3
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia