DUGO JE NISMO VIDJELI

Izgleda bolje nego ikad: Iva Majoli privlačila pažnju u elegantnom izdanju

14.09.2019 u 17:18

Bionic
Reading

U petak navečer se zagrebačkom hotelu Westin održala 'Noć hrvatskog tenisa' na kojoj su hrvatski tenisači obilježili godišnjicu osvajanja Davis Cupa te dobili nagrade za teniske uspjehe. Među brojnim damama posebno se isticala Iva Majoli koju baš nemamo priliku često vidjeti u javnosti

Jedno je od najvećih imena hrvatskog sporta, bivša tenisačica Iva Majoli rijetko se može vidjeti na javnim događanjima, a kada se pojavi, svi su pogledi upereni u nju. Ovog puta pojavila se u crnoj kombinaciji, hlačama s visokim strukom i naborima te svjetlucavim asimetričnim topom koji joj je otkrio jedno rame. Outfit je upotpunila s lakiranim crnim salonkama, efektnom torbom s ukrasnim lancem, a s nakitom nije htjela komplicirati, odabrala je vrlo minimalistički. Kosu je pustila da joj slobodno pada, a svoju eleganciju i ženstvenost dodatno je naglasila crvenim ružem.

'Sve je po starom, sve je super. Držim taj dio za sebe, zadovoljna sam, sretna! Mislim da s godinama neke stvari naučiš držati za sebe - pa tako i ja. Novi brak jednog dana? Pa zašto ne', izjavila je prije godinu dana za 100posto.

Osvajačica Roland Garrosa 1998. godine zbog posla mnogo putuje, a svoje slobodno vrijeme najradije provodi u društvu 11-godišnje kćerkice Mije koja se baš poput nje bavi tenisom.

  • +27
Noć hrvatskog tenisa uz zvijezde za pamćenje Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX