FASHION GURU

Iva Majoli, kao i svaka zagrebačka teta, mora pokazati neki brend pa makar se ne uklapao u cjelokupan stajling

  • 03.07.2018 u 13:52

  • Bionic
    Reading

    Dvobojne kombinacije u vječnoj bijeloj i crnoj ili tamnoplavoj boji ovih dana prošetale su saborska zastupnica Mosta Sanja Čikotić i bivša tenisačica Iva Majoli. Koliko su bile uspješne u tome, ocijenio je naš dežurni modni kritičar Fashion Guru

    Na modni neukus u našoj sabornici odavno smo navikli, mada već neko vrijeme nismo vidjeli nekakve čudnovate kreacije. Vjerojatno su se stalne gošće u mojoj kolumni malo sakrile ili jednostavno prakticiraju srednjoškolske dane poznatije kao markiranje. Tko je vidio da se po ovakvom vremenu bude u klupama.

    Zbog toga je izronila mostovka Sanja Čikotić jer pokušava biti umjerena, ali ipak s nekom dozom posebnosti, iako je pitanje koliko joj je to pošlo za rukom. Kocka-majicu samo je upotpunila dodatnim porubom i sve to ovako izgleda ok, ali kada malo bolje pogledaš, nije to baš najbolja kreacija.

    MOST-ovka Sanja Čikotić na sjednicu došla u plavo-bijeloj kombinaciji Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    Za razliku od nje, Iva Majoli dobro je ukomponirala svoje crte, tj. kombinaciju crne i bijele, osim, naravno, torbe s povećim logom LV, koja nije baš da paše uz tu kombinaciju. Eventualno bi išla na neku retro kreaciju, po mogućnosti u jednoj boji. Ali to je Iva koja mora, kao i svaka zagrebačka teta, pokazati neki brend, pa makar i ne pasao uz cjelokupan stajling.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.