GLAMUROZNO IZDANJE

Dugo je nismo vidjeli: Iva Majoli zablistala u hit haljini

05.10.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Poznati modni dvojac Elfs sinoć je predstavio novu kolekciju, a kao i uvijek kreacije su iz prvih redova gledala brojna poznata lica, uključujući najbolju hrvatsku tenisačicu Ivu Majoli koja se rijetko pojavljuje u javnosti

Nakon proljetne revije održane u zagrebačkom Botaničkom vrtu, domaći modni dvojac Elfs novu je kolekciju odlučio predstaviti u Hrvatskom glazbenom zavodu, a njihovu glamuroznu reviju očekivano nisu željele propustiti brojne poznate Hrvatice.

  • +86
Poznati na modnoj reviji ELFS u Hrvatskom glazbenom zavodu Izvor: Cropix / Autor: Pixsell i Cropix

Iako se rijetko viđa na društvenim događanjima, revija modnog dvojca Elfs bila je dovoljan povod bivšoj tenisačici Ivi Majoli da se pojavi u javnosti.

Poput mnogih uzvanica Iva je na sinoćnjoj reviji zablistala u haljini s potpisom Elfsa koju je nosila uz crnu pismo-torbu s potpisom francuske kuće Louis Vuitton.

  • +27
Elfs revija Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Čižmešija

Svečanoj, zlatnoj haljini na preklop s dodatkom šišmiš rukava, poput Ive, nije odoljelo mnoštvo poznatih Hrvatica.

  • +2
Haljina koju obožavaju Hrvatice Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ecija Ivušić, Ivana Mišerić, Doris Pinčić Rogoznica, Jelena Veljača, Petra Kurtela naprosto obožavaju spomenutu haljinu s potpisom Elfsa, a dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić prošle godine je otkrio kako ne mogu izaći na kraj s narudžbama koje pristižu sa svih strana nakon što je u istoj haljini uočena naša najpoznatija modna blogerica, Jelena Perić.

'Haljina je praktična jer je zapravo ogrtač pa je djevojkama najjednostavnije samo ju prebaciti preko sebe i spremne su za polazak. Iako je riječ o ogrtaču na vezanje, haljina izgleda kao milijun dolara', otkrio je dizajner Aleksandar Šekuljica koji tvrdi kako niti jednu haljinu nisu nametali poznatim Hrvaticama, već je riječ o isključivo njihovom odabiru jer, kako kaže, nemaju naviku na taj način promovirati svoj brend.