hit kreacija

Izabel Kovačić u laskavoj haljini iz kolekcije svog brenda koja ističe figuru: Slične je lansirala i Kim Kardashian

28.10.2022 u 21:55

Bionic
Reading

Svestrana Izabel Kovačić davno je pokazala da nije samo supruga nogometaša. Jedna je od onih WAGS-ica koja se profilirala u vrlo uspješnu poslovnu ženu, a njezin brend Lunilou je danas omiljen i među svjetskim trendsetericama

Jedna od najljepših žena nogometaša rijetko se pojavljuje u javnosti, a kada to čini najčešće je zbog posla. Na svom Instagram proifilu Izabel Kovačić najčešće pokazuje odjevne komade svog brenda koji na njoj izgledaju savršeno.

Inače samozatajna i skromna Izabel pokazala se u haljini iz nove kolekcije Dama di Verona, a Pozirala je na benzinskoj postaji kraj svog automobila. Riječ je o kreaciji koja uz tijelo prijanja poput rukavice s detaljem tankih naramenica i slavi žensku figuru. Takve haljine je Kim Kardashian lansirala 2021. u svojoj modnoj liniji Skims, a koje su ubrzo nakon lansiranja postale pravi hit.

Riječ je o odjevnom predmetu sačinjenom od elastičnih materijala koje dopuštaju nesmetano kretanje, a duljunom nerijetko sežu do listova. U svoju ponudu uvrstili su ih mnogi dizajnerski brendovi, a podjednako ih se može naći i na policama popularnih high street trgovina.

'Prvo je uvijek materijal. Nama sve kreće od kvalitete i ekološke održivosti materijala, a onda se bacamo na smišljanje dizajna. Jako nam je bitno da je dizajn svevremenski kako bi naši proizvodi imali duži vijek trajanja', ispričala je Izabel ranije za tportal.

Izabel Kovačić za Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije