NAPROSTO BLISTA

Uvijek prelijepa: Izabel Kovačić u trendi ljetnom izdanju izgleda bolje no ikada

20.08.2022 u 12:05

Bionic
Reading

Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga našeg proslavljenog nogometaša Matea Kovačića, redovito za svoje modne kombinacije dobiva samo pohvale

Zgodna Izabel ponovno je potvrdila svoju titulu jedne od najbolje odjevenih domaćih 'wagsica'.

Uvijek u korak s trendovima koje vješto prilagođava svom osobnom stilu, plavokosa poduzetnica, na svom je Instagram profilu pokazala još jedan genijalan look za koji je dobila samo komplimente.

Nakon što je nedavno uspješno pokazala ležeran look s buntovnom vibrom na tragu Avril Lavigne, sad je uskočila u cool kombinezon dugih rukava koji prati figuru razigranog uzorka u tonovima zagasito crvene i zelene.

Upravo su kombinezoni za mnoge zaljubljenice u modu omiljen izbor jer ih, baš poput haljina, u jednom potezu rješavaju dvojbi oko osmišljavanja stajlinga.

Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Ženstvena frizura i sunčane naočale zaokružili su stajling lijepe Izabel koja stoji za brenda Lunilou.

Inače, Izabel i Mateo već nekoliko godina živi na relaciji Zagreb-London, gdje njezin suprug igra za nogometni klub Chelsea. Izabel pak poslovne prilike drže uglavnom u Zagrebu, u kojem je otvorila ured i showroom svog brenda koji je Izabel pokrenula sa svojom sestrom Ivanom.

Inače, kao i svake godine Mateo i Izabel uživali su na Jadranu ploveći luksuznom jahtom. Tijekom Kovačićeve ljetne stanke prvo su otišli proslaviti godišnjicu braka u Istru na imanje Meneghetti, a trenutačno pune baterije u Španjolskoj.

Par je u braku od 2017. kada su se u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima zakleli na vječnu ljubav, a kruna njihove ljubavi je rođenje malenoga Ivana u listopadu 2020.