po ukusu kardashianki

Ove jednostavne haljine koje slave žensku figuru u modu su se vratile na velika vrata

08.07.2021 u 17:21

Bionic
Reading

Zahvaljujući brojnim poznatim brendovima, haljine koje uz tijelo prijanjaju poput rukavice i pritom slave žensku figuru odjevni su komad koji ponovno uživa pet minuta slave

Francuski modni vizionar Simone Porte Jacquemus, poznat kao kreator jednih od najpoželjnijih haljina posljednjih sezona, u svojoj aktualnoj kolekciji predstavio je novi model koji je, poput uspješnih prethodnica, inspirirao brojne brendove na stvaranje sličnih.

Riječ je o haljini koja se prvenstveno ističe svojim uskim krojem i detaljem tankih naramenica, a jednu takvu u svojoj modnoj liniji Skims predstavila je i slavna Kim Kardashian, da bi ista nedugo nakon lansiranja postala pravi hit na TikToku.

Poput bodycon haljina s potpisom Hervea Legera, kakve su dominirale modnom scenom početkom milenija, ove haljine, kao nijedne druge, ističu žensku siluetu po mjerilima članica klana Kardashian.

Najčešće stvorene od elastičnih materijala koje dopuštaju nesmetano kretanje, krase ih tanke naramenice, a dužinom nerijetko sežu do listova. Osim što su ih u svoju ponudu uvrstili poznati dizajnerski brendovi, danas podjednako krase police popularnih high street trgovina.

  • +3
Uske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo