NE ZNA ZA GREŠKE

Nitko kao ona: Ni Izabel Kovačić nije ostala imuna na modni dodatak za kojim luduju zaljubljenice u modu

23.08.2022 u 13:54

Bionic
Reading

Lijepa Izabel Kovačić, supruga našeg poznatog nogometaša Matea Kovačića, najnovijom je objavom ponovno izazvala oduševljenje svojih brojnih obožavatelja

Jedna od naših najljepših i najbolje odjevenih wagsica u svakoj prigodi izgleda besprijekorno pa nimalo ne čudi da je i za svoju najnoviju kombinaciju dobila bezbroj komplimenata.

Svaki njezin stajling pomno je osmišljen, a kao i svaka modna zaljubljenica, i Izabel dobro zna kako onu završnu notu svakom looku daju modni detalji, a ovoga je puta posegnula za efektnim i korisnim dodatkom bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto - šešira.

Uspješna poduzetnica koja stoji iza svog brenda Lunilou koji je pokrenula sa sestrom Ivanom, odlučila se za chic varijantu tzv. 'bucket' šeširića kakvi su bili apsolutni must have ove sezone, a vratili su se u velikom stilu iz 90-ih paralelno s porastom zanimanja za to osebujno modno razdoblje.

Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Moderni cut out kroj otkrio je njezinu vitku figuru, a zgodna Izabel ovaj besprijekorni look upotpunila je s ribarskim šeširićem s potpisom Prade te je tako svom neodoljivom outfitu dala posebnu cool vibru.

Njezin se ljetni stajling svima svidio pa su je brzo obasuli pohvalama. 'Wow', 'Zadivljujuće', uz brojne emotikone srca.

Inače, Izabel trenutačno uživa na Ibizi gdje se uputila nakon nezaboravnog odmora na Jadranu. 

Par već nekoliko godina živi na relaciji Zagreb-London, gdje njezin suprug Mateo igra za nogometni klub Chelsea. Izabel pak poslovne prilike drže uglavnom u Zagrebu, u kojem je otvorila ured i showroom svog brenda.

Par je u braku od 2017. kada su se u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima zakleli na vječnu ljubav, a kruna njihove ljubavi je rođenje malenoga Ivana u listopadu 2020.