dubrovačka razglednica

Izabel Kovačić blista u najpoželjnijim ljetnim komadima, stvorenima za žene sa stavom

15.08.2022 u 18:32

Bionic
Reading

Supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, plavokosa Izabel Kovačić uživa na ljetnom odmoru. Trenutno boravi na samom jugu - Dubrovniku, otkud je podijelila nekoliko prizora na svom Instagram profilu, a nama je za oko zapeo komplet s neodoljivim zebra uzorkom

Samozatajna Izabel Kovačić jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a na svom profilu na Instagramu povremeno objavi neki od svojih stajlinga, u već prepoznatljivim omiljenim, neutralnim nijansama. Za odlazak na plažu i šetnju dubrovačkom starom gradskom jezgrom, iznad plavog bikinija, nosila je efektni komplet s neodoljivim zebra uzorkom.

Lepršava košulja i hlače u ovom vječnom animal uzorku apsolutni su hit ljeta i dolaze s potpisom brenda Rat&Boa. Riječ je o mladom brendu, koji je odmah osvojio srca i ormare svjetskih trendseterica, zahvaljujući svojim efektnim uzorcima i pristupačnim cijenama. Iza njega stoje osnivačice Valentina Muntoni i Stephanie Bennett koje su u biznis krenule lansiranjem kolekcije u zebra printu, a u kojoj su se našle kupaći kostimi i odjeća za odmor i plažu.

Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

'Životinjski printovi dio su DNK našeg brenda. Mi ih koristimo kao naše 'neutralne' boje', kažu osnivačice brenda. Njihova Valentina haljina (155 EUR) s leopard uzorkom koja se prostire po podu je bestseler, djevojke su u novoj kolekciji pokazale novu verziju omiljene 'zebre' – u mornarsko plavoj i krem boji umjesto klasične crno-bijele.

Osnivačice kažu da je zebra za njih jednostavno – stav. 'To je moćan, divlji print koji privlači pozornost, no i dalje djeluje profinjeno i elegantno. Djeluje moderno, ali s vintage osjećajem i pomalo seksi', rekle su djevojke za britanski Vogue.

Fotografija Debbie Harry koja nosi minihaljinu s printom zebre u 70-ima, bila je na moodboardu za Rat & Boa novu kolekciju bikinija, haljina i maksi suknji za plažu, uz fotografije Michela Comtea, koji je snimao modele sa safari životinjama (uključujući zebre) u 90-ima. Kako bi osvježile prepoznatljiv print, dizajnerice su upotrijebile recikliranu talijansku likru za trokutaste gornje dijelove bikinija i gaćice na vezanje te blago prozirni šifon i žoržet za haljine, bluze, suknje i hlače kakve nosi lijepa Izabel, ali i brojne zaljubljenice u modu.

Iz ove kolekcije Izabel je odabrala lepršave hlače i odgovarajuću bluzu koja se veže na grudima, a čije cijene iznosi stotinjak eura, a oba su komada rasprodana na službenim stranicama brenda.

U istom neodoljivom uzorku može se još uvijek pronaći predivna, duga haljina, model Zinnia po cijeni od 200 eura.