vodeći trendovi

Hit nijanse: Ovih pet boja lakova za nokte bit će najpoželjnije u mjesecima pred nama

28.10.2021 u 15:09

Bionic
Reading

U jesen na scenu nastupaju neke posve nove nijanse boje – vibrantna zelena prelazi u narančastu, smeđu i žutu, svijetloplava postaje tamnija i prožeta bijelo-sivim mrljama boje, a modni i beauty trendovi također se prilagođavaju promjenama boja godišnjih doba. Kada je riječ o lakovima za nokte, pet nijansi vladat će u mjesecima pred nama

I dok ljeti dominiraju popularne jarke boje, u jesen su na scenu stupaju prigušeni tonovi. Međutim, baš kao i po pitanju odjeće, ove sezone se i u bojama lakova za nokte nametnula nijansa koju ćemo u hladnim mjesecima viđati posvuda – snažna nijansa zelene boje. Ako želite od glave pa do malog prsta biti u trendu, onda svakako bacite oko na ovih pet nijansi lakova za nokte.

Maslinasto zelena boja

Zelena boja nesumnjivo je hit boja ove jeseni. Popularne nijanse se kreću od svijetlo limeta zelen preko žablje zelene pa sve do tamno maslinaste. Ako ste skloniji suptilnijem izgledu, posegnite za maslinastom nijansom zelene koja izgled vrlo nenapadno, opet tako elegantno. Ova prigušena boja posebno efektno izgleda uz filigranski zlatni nakit.

Čokoladno smeđa

Čokolada sadrži takozvani hormon sreće serotonin, koji može pozitivno utjecati na raspoloženje. No, s količinama ne treba pretjerivati te ovu poslasticu valja konzumirati umjereno. Stoga posegnite za alternativom bez šećera koja vas jednako veseli - lakom za nokte u trendi čokoladnoj smeđoj boji.

Boja pijeska

Dani na plaži su daleko iza nas, no lak u boji pijeska tek nastupa na beauty scenu. Ova boje vrlo prirodnog tona odlično se slaže s jesenskom garderobom, a posebno s komadima srodnih nijansi, poput bež i smeđih tonova. Osim toga, ova boja omogućuje da raskošni komadi nakita posebno lijepo zablistaju.

Sedefasti lak za nokte

Ponekad više doista znači – više. Čak iako aktualni beauty trendovi za jesen i zimu idu u smjeru prigušenih tonova, malo svjetlucanja nije na odmet. Sedefasti lak najljepši je u kombinaciji sa svijetlim tonovima poput bijele ili roze. Komplimenti će biti zajamčeni!

Limeta zelena boja

Kao što je već rečeno, zelena je ove godine postala vladajuća trendi boja. Stoga, ako vam je maslinasta nijansa previše dosadna, možete odabrati svijetlu limeta zelenu. Ova nijansa čak i jednostavnom izgledu daje dodatnu dozu svježine.