umjesto crne ili sive

Stigla je sezona kaputa, a modeli u ovoj boji su vrući trend s kojim je nemoguće pogriješiti

12.10.2021 u 13:33

Bionic
Reading

Topao, vuneni kaput modni je izbor s kojim je nemoguće pogriješiti ove sezone; podiže svaku modnu kombinaciju, a ako odaberete model u živahnoj nijansi imat ćete upečatljiv odjevni komad koji će unijeti boju i pozitivnu energiju u svakodnevnu garderobu tijekom turobne sezone

U sezoni pred nama u trend se vraćaju živahne i energične boje, a već tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci jedna boja se posebno isticala: zelena.

Zvijezde i modne influencerice nosile su tu i boju u najrazličitijim kombinacijama i modelima, pa su se tako redovito viđale bluze, hlače i sakoi i ovoj vibrantnoj nijansi. Stoga ne čudi što su kaputi u prirodnim tonovima u novoj sezoni također vrlo popularni.

Crni, bež, smeđi i sivi kaputi odavno su dio standardne garderobe za jesen i zimu . No, osim klasičnih modela, ove su sezone posebno traženi zeleni kaputi. Od bujne tamno zelene do nježne limete – influencerice i 'it' djevojke ove sezone obožavaju šarene kapute.

  • +12
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Preporučljivo je posegnuti za modelima klasičnog kroja koji se dobro slažu s različitim kombinacijama, a jednostavan izgled može biti upotpunjen velikim džepovima i istaknutim gumbima.

Jedan od dobrih primjera trendi zelenih kaputa je model Santo brenda Edited. Nježna svijetlozelena boja i minimalistički dizajn dobra su kombinacija koja se vrlo lako može spojiti s različitim stajlinzima bez da djeluje nametljivo. Zahvaljujući klasičnom kroju s ovratnikom na reveru i dva gumba, kaput izgleda elegantno i profinjeno te je lako nosiv uz dnevne i večernje kombinacije.