beauty trend

Pedikura kakvu svi žele: Zaboravite na crvenu, ovo je trenutno najpoželjnija boja laka za nokte

23.08.2021 u 09:13

Bionic
Reading

Plava boja laka za nokte jedan je od najvećih beauty trendova koje nam donosi jesen. Umjesto do sada vrlo popularnih crvene, crne i bež boje, modni profesionalci sada sve češće posežu za lakovima za nokte u svijetloj ili tamnoplavoj boji, a nose se uglavnom na noktima na nogama. Stoga ne propustite ovaj trend dok još traje sezona sandala i natikača

Zahvaljujući vrlo popularnim natikačama i sandalama, novi trend plavog laka na noktima izgleda doista sjajno i predstavlja pravo osvježenje nakon do sada vrlo popularnih boja kao što su crvena, bež i crna.

Modna influencerica Linda Tol na svom profilu na Instagramu podijelila je nekoliko doista originalnih načina na koje plavi lak za nokte uklopiti u dnevni stajling, a rezultat je doista izgled koji se isplati kopirati. Linda bira nijansu svijetloplavog laka za nokte koji graniči s tirkiznom, a ovakva pedikura, koja će zasigurno privući pažnju, izgleda sjajno, posebno u kombinaciji s minimalističkim ženskim odijelima koje krase čiste linije. Plava nijansa laka za nokte odlično izgleda i dolazi do izražaja u kombinaciji sa sandalama svijetle boje.

Velikoj popularnosti laka za nokte u ovoj nijansi u prilog ide vrlo kul izgled koji predstavlja pravo beauty osvježenje i dobrodošlu promjenu nakon noktiju u klasičnim crvenoj, crnoj i bež boji. S druge strane, svijetloplava nijansa odličan je izbor u ljetnim danima, pogotovo na njegovom samom izmaku, jer svijetla boja odlično se slaže s preplanulim tenom.

Za one kojima je svijetloplavi lak za nokte ipak previše uočljiv odlična vijest je to da je vrlo popularna i nijansa tamnoplave boje. Tamnoplava pedikura izgleda znatno elegantnije od svijetloplave verzije, ali u isto vrijeme manje dramatično od crne.