SAMA SVOJ MAJSTOR

Drastično promijenila imidž: Slavna manekenka kosu obojala u odvažnu boju koja bilježi nevjerojatan rast popularnosti

19.08.2020 u 19:01

Bionic
Reading

Kći supermodela Cindy Craftword ispunila si je želju i kosu obojila u ružičasto, a boju kojoj popularnost strelovito raste na kosu je nenijela sama uz online podršku slavnog britanskog frizera Guida Palaua

U Americi su s popuštanjem epidemioloških mjera neki saloni za uljepšavanje otvoreni prije nekoliko tjedana pa su slavni nakon višemjesečne pauze pohitali po usluge profesionalaca.

Neke savezne države odustale su od otvaranja pa je eksperimentiranje u kućnoj radinosti još uvijek za neke vrlo aktualno.

Manekenka Kaia Gerber pohvalila se na Instagramu svojom novom ružičastom bojom kose u ombre stilu, koju je uz malu online pomoć frizera Guida Palaua, poznatog kao pokretača trendova u modnoj industriji, sama obojila.

'Pink je punk', napisala je Kaia na svom Instagramu uz fotografiju svoje nove boje kose koja se prelijeva od srednjih tonova smeđe boje uz korijen prema živopisnoj pastelno ružičastoj boji prema krajevima.

Lijepa manekenka i nasljednica slavnog supermodela Cindy Craftword pozvala je pratitelje da pogledaju i video u kojem pokazuje proces ostvarenja njezinih ružičastih snova uz kreativno navođenje Guida Palaua na daljinu.

'Postala sam ružičasta', napisala je Kaia uz video i zahvalila se Palauu na sudjelovanju u njenoj karantenskoj avanturi, napominjući kako sad ima više razumijevanja za njegov zanat.

Video traje oko sedam i pol minuta, ali Kaia kaže kako je na cijeli proces bojanja potrošila oko sat vremena.

Mladoj manekenki ovo nije prvi pokušaj bojanja kose u karanteni po principu sam svoj majstor, a odluka o uključivanju profesionalca u taj proces, makar i savjetima na daljinu, pokazala se potpuno opravdanom.

Kaia je prvi pokušaj imala u travnju, kada je neuspješno pokušala posvijetliti kosu vodikovim peroksidom.

'Doslovno sam peroksid stavila izravno na kosu i zatim ga sušila fenom. Kosa mi je zbog vrućine posvijetlila tek za nijansu ili dvije, što je bila vrlo suptilna promjena', rekla je Kaia za internetsku stranicu Refinery29.