EMILY RATAJKOWSKI I KAIA GERBER

Novi trend na pomolu? Slavne brinete odlučile se za drastičnu promjenu izgleda i postale plavuše

24.06.2020 u 10:09

Bionic
Reading

Nakon što smo posljednjih tjedana svjedočili brojnim makeoverima slavnih ljepotica u izolaciji uzrokovanoj pandemiji koronavirusa, za isti su se odlučile i dame poput poznatih američkih manekenki Emily Ratajkowski i Kaie Gerber

Poznate po smeđoj kosi koja je postala njihov zaštitni znak, američke ljepotice Emily i Kaia ovih su dana odlučile postati plavuše.

I dok je Emily Ratajkowski svoje plave uvojke javnosti premijerno predstavila putem Instagrama, a koji su rezultat njezine suradnje s poznatim francuskim brendom Kérastase, mlađahna nasljednica Cindy Crawford svoj novi imidž plavuše imala je priliku premijerno pokazati na ulicama Los Angelesa.

  • +3
Kaia Geber Izvor: Profimedia / Autor: MAX -VAZQUEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Nikad u životu nisam obojila kosu niti značajno promijenila dužinu! Apsolutno sam oduševljena što mi je Kérastase dao svoj blagoslov da postanem plavuša', izjavila je Emily koja je nedavno proslavila 29. rođendan a, kako sama kaže, veseli ju činjenica što će iz karantene izaći s potpuno novim izgledom.

Stopama slavnih američkih manekenki odlučila je krenuti i najmlađa milijarderka na svijetu, Kylie Jenner. Svoju prirodnu, crnu boju kose odlučila je značajno posvijetliti s pramenovima, da bi nedugo zatim na Instagramu osvanula kao platinasta plavuša s bob frizurom.