NOVA BOJA KOSE

Kakva promjena: Kći Cindy Crawford više nije brineta

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 21.06.2020 23:18
  • Objavljeno 21.06.2020 u 23:19
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA, MAX -VAZQUEZ / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Manekenka i model Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford iznenada se odlučila na veliku promjenu imidža. Svoju prepoznatljivu čokoladnu nijansu kose obojila je u platinasto plavu i tako umalo prošla nezamijećeno na ulicama Los Angelesa

Dok je šetala supermarketom i kasnije ulazila u svoj parkirani automobil, Kaiu Gerber snimili su fotoreporteri koji je prate u stopu.

Malo tko zapravo je toga dana primijetio mladu ljepoticu, koja je preko noći promijenila boju kose i od prepoznatljive brinete postala plavuša.

  • +3

Kaia Geber

Izvor: Profimedia / Autor: MAX -VAZQUEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna 18-godišnjakinja, svijetu poznata najviše kao kćer supermodela Cindy Crawford, bila je u potpuno sportskom izdanju, plavom kompletiću koji je istaknuo njezinu vitku figuru.

Kosu duljine kratkog boba, Gerber je svezala u rep, stavila velike sunčane naočale i tako umalo prošla nezamijećeno. Velika je ovo promjena imidža poznate manekenke, koja je do sada uglavnom nosila jednake frizure smeđe, prirodne boje kose koju je naslijedila od svoje majke Crawford.

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, izgleda da poznata tinejdžerka nije odoljela trendovima koje brojne njezine kolegice prakticiraju godinama. Učestale promjene imidža, boje kose, načina odijevanja i šminkanja od sada ćemo očito gledati i kod Kaie.