SA STILOM

Dosadile su vam traperice? Francuskinje ovoga proljeća umjesto njih nose ove udobne hlače

26.04.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Fashionistice diljem svijeta ne prestaje fascinirati stil uvijek sjajno odjevenih Francuskinja jer uvijek imaju genijalna modna rješenja u rukavu

Najpopularniji trend, o kojem se ne prestaje govoriti među zaljubljenicama u modu ove sezone, udobne su hlače širokih nogavica.

Riječ je o komadu koji je, baš poput traperica, bezvremenski, klasičan i svestran, što ga čini idealnim za brojne prigode od poslovnih do ležernih, ali i svečanih s npr. štiklama ili gležnjačama.

Ako ste i vi među onima koji ne izlaze iz traperica, sigurno ćete razmisliti i o ovakvim modelima jer oni vladaju ovoga proljeća.

  • +5
Francuska ikona stila Camille Charriere Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da će biti veliki hit, svojim maštovitim stajlinzima to dokazuju i Francuskinje te ih nose i s tenisicama, balerinkama, stiletticama... Ukoliko ste u potrazi za modelom hlača koji će uspješno zamijeniti traperice te biti podjednako univerzalan, s hlačama tzv. uredskog tipa jednostavno nema greške.

Hlače koje su žene posudile iz muške garderobe fantastičan su odjevni predmet koji ima još jednu dobru stranu - figuru čini vitkijom, a noge duljima.

Kako ih nositi? Strogih pravila nema pa ih uparite s crop topovima, košuljama, bluzama, T-shirtom, oversized džemperima, sakoima...

Tjedan mode

Bonjour, Paris! Francuskinje su pokazale vješte modne kombinacije, a najveći hit bit će ovakve čizme i torbice

Pogledaj galeriju

Pa ako volite ovakav tip hlača, neka vas inspiriraju i modna izdanja francuskih modnih ikona Leie Sfez ili Camille Charriere, koje ih s puno stila nose ovoga proljeća, s onom prepoznatljivom i nonšalantnom vibrom francuskog chica.