haljina za pamćenje

Glamur koji ostavlja bez riječi: Beatrice Borromeo pokazala je zašto je nitko ne može modno nadmašiti

26.04.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Beatrice Borromeo i Pierre Casiraghi – kraljevski par iz snova svojim javnim pojavljivanjem ostavlja snažan dojam, a lijepa talijanska novinarka još jednom je pokazala zašto se upravo nju smatra jednom od najbolje odjevenih članica kraljevske obitelji. Doista, ovaj stajling je pravi primjer sofisticirane elegancije

Posljednji zajednički izlazak Pierrea Casiraghija (34) i njegove supruge Beatrice (36), talijanske novinarke i sina princeze Caroline od Monaka, ne može biti glamurozniji. Monegaški par koji pažnju privlači svojom ljubavnom pričom i sjajnim modnim stilom stigao je na Diorovu Grand Gala večeru u sklopu 59. međunarodne umjetničke izložbe u Veneciji.

Unatoč kiši koja je lijevala, Beatrice je nadmašila sve svojim elegantnim, snažno dojmljivim izgledom. Naime, za ovu prigodu Beatrice je odabrala crnu haljinu dugu do poda ukrašenu poluprozirnim detaljima. Zadivljujuća crna haljina nadahnuta gotičkim stilom i s vidljivim donjim rubljem dolazi iz haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2018. modne kuće Dior.

  • +10
Beatrice Borromeo i Pierre Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Haljini je Beatrice dodala i dugački, baršunasto crni ogrtač koji je cjelokupnom stajlingu dao elegantan, gotički izgled. Kosu je skupila u elegantnu frizuru, a make-upom je dominirala crni eyeliner.

U haljini koja oduzima dah i s velikim, zeleno-zlatnim naušnicama talijanskog dizajnera Buccellatija, zajedno sa suprugom Pierreom, prošetala je kamenim stubama do izložbe. Pierre se pokazao kao pravi džentlmen i zaštitnički je držao kišobran nad svojom lijepom suprugom. I Pierre je bio odjeven u Dior, a par ima dugu vezu s francuskom modnom kućom: dok je Beatrice dugo bila povezana s brendom kao ambasadorica, on je nedavno postao model za Dior Homme.

Inače, Pierrre i Beatrice Casiraghi u braku su od 2015. godine, a djeluju jednako zaljubljeno baš kao i prvog dana. Novinarka i nećak princa Alberta od Monaka (64) upoznali su se i zaljubili na filmskom festivalu u Cannesu a mnogi taj susret nazivaju sudbinskim. Naime, Pierrov djed, princ Rainier upoznao je svoju voljenu suprugu Graciu Patriciu na poznatom filmskom festivalu na Azurnoj obali. U međuvremenu Pierre i Beatrice postali su i roditeljima dvojci sinova, trogodišnjem Francescu i petogodišnjem Stefanu.