PROMO

Dočekajte 2024. u Nacionalnom parku Plitvička jezera

20.11.2023 u 12:56

Bionic
Reading

U novogodišnjoj noći tisuće su želja u zraku, a ako ste ikad planirali posjetiti Plitvička jezera u prekrasnoj zimskoj idili, ostvarite jednu želju već sad i dočekajte 2024. godinu u nacionalnom parku svjetskog glasa i izvanredne ljepote.

Sa smještajem u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, tradicionalnom ličkom gastronomijom na tanjuru te uz obilje pjesme i smijeha, provedite se u prirodnom okruženju vrijednom pamćenja. Neka vam ova novogodišnja noć, posebna po novim odlukama i okupljanju starih prijatelja, bude posebna i po atraktivnoj lokaciji s koje još jedna, bolja godina ponovno počinje.

Ukoliko se odlučite za dva noćenja, osigurali smo za vas na dan dolaska večeru u restoranu Lička kuća uz tamburaški sastav Plitvičke bećare. Na Silvestrovo, zabava se s Plitvičkim bećarima nastavlja u restoranu Poljana, gdje ćete se pored bogatog ručka moći voziti u kočiji s konjima te uživati u poslijepodnevu uz živu glazbu. Svečana novogodišnja večera u hotelu Jezero započinje pićem dobrodošlice uz glazbeni sastav EX Zodiac, tombolu, animaciju za djecu, pjenušac u ponoć i poslijeponoćni buffet stol. Prvog dana nove godine pripremili smo tradicionalni novogodišnji piknik ručak na Kozjačkoj dragi unutar Nacionalnog parka.

Za sve vas koji se odlučite za jedno noćenje, nudimo mogućnost dočeka u hotelu Jezero ili u restoranu Lička kuća u kojoj se nudi topli tradicionalni ambijent, lička kuhinja te dobra zabava uz glazbeni sastav All Stars. Opcija dočeka bez noćenja također je moguća u hotelu Jezero ili restoranu Lička kuća.

Uz ovu bogatu novogodišnju ponudu, pozivamo vas da doživite ličku zimu u Nacionalnom parku Plitvička jezera i uz puno radosti dočekate nadolazeću novu godinu!

Više informacija nađite na mrežnim stranicama Nacionalnog parka Plitvička jezera.