eksluzivan događaj

Cure detalji s vjenčanja kćeri Billa Gatesa: Mladenka je blistala u kreaciji Vere Wang, no jedan detalj na haljini posebno je privukao pažnju

17.10.2021 u 22:52

Bionic
Reading

Najstarija kći Billa i Melinde Gates, Jennifer Gates, ovoga je vikenda uplovila u bračnu luku te svom zaručniku Nayelu Nassaru izrekla sudbonosno 'da'. I dok sve više fotografija ovog ekskluzivnog vjenčanja dospijeva u javnost, mnogima je za oko zapela vjenčanica Gatesove kćeri

Bilo je to jedno od najprestižnijih i najekskluzivnijih vjenčanja: 25-godišnja Jennifer Gates udala se za zaručnika, 30-godišnjeg profesionalnog jahača konja iz Egipta. Svadbena svečanost održala se na njihovoj 16 milijuna dolara vrijednoj farmi koja se proteže na 124 hektara te se nalazi u Sjevernom Salemu, malom gradu u okrugu Westchester. Pripreme za vjenčanje navodno su izazvale bijes susjeda, a jedan se čak požalio New York Postu te je rekao: 'Ova ekstravagancija potpuno je pretjerana, mnogi kamioni ometaju susjede.' Međutim, mladenci nisu dopustili da im kritike pokvare raspoloženje, što dokazuju i prve slike vjenčanja.

Prema slikama mladenke, koje je među prvima objavio Daily Mail, Jennifer je nosila čipkastu haljinu dugih rukava koja se nastavljala u dugu lepršavu suknju od tila. Činjenica da je vjenčanje održano na privatnom luksuznom ranču mladenaca imalo je značajan utjecaj na cjelokupan stil vjenčanja. Umjesto klasičnog glamura i balskog uređenja, imanje je odisalo rustikalnim, romantičnim boho stilom, a po travnjaku u bili poslagani i veliki fenjeri koji su mladencima i gostima osvjetljavali put.

  • +39
Melinda i Bill Gates na vjenčanju kćeri Jennifer Izvor: Profimedia / Autor: GLH / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA

Međutim, mnoge je pomalo iznenadila vjenčanica koju je nosila mladenka. Naime, Jennifer je odabrala haljinu u vintage stilu koja odgovara temi vjenčanja. Haljina je napravljena od dva različita materijala; gornji dio s dugim rukavima izrađen je od najfinije čipke, dok donji dio u obliku suknje unosi malo raznolikosti u inače prilično konzervativnu kreaciju zahvaljujući razigranom tilu.

Prema pisanju stranih medija, haljina je prema mladenkinim željama prilagođeni dizajn poznate dizajnerice vjenčanica, Vere Wang. Naime, upravo je Vera Wang tijekom godina postala sinonimom za vjenčanja slavnih osoba jer su se mnoga poznata lica odlučila nositi upravo jednu od njezinih kreacija za svoj veliki dan. Tako su vjenčanice Vere Wang, među ostalima, nosile Victoria Beckham, Ariana Grande i Gwen Stefani. Njjezine haljine također su se našle na brojnim izmišljenim vjenčanjima u serijama i filmovima poput 'Gossip Girl', Sex And The City' i 'Bride Wars'.

Međutim, i dok stil haljine nije toliko neuobičajen, mnogima je za oko zapela boja Jenniferine Vera Wang vjenčanice – umjesto tradicionalno bijele, mladenka je do oltara stigla u nježnoj i delikatno ružičastoj kreaciji. No, tradicija je bila ispoštovana po pitanju haljina i djeveruša. Naime, baš kao što je tipično za SAD, djeveruše su imale iste haljine. Jennifer Gates je za svoje najbliže prijateljice odabrala duge, lepršave haljine golih ramena i visokog ovratnika. Devet djeveruša u haljina boje petroleja davale su zgodan kontrast njezinoj nježnoj ružičastoj haljini.

Tko je Jenniferin suprug, Nayel Nassar?

Nayel Nassar, rođen je 21. siječnja 1991. u Chicagu, Illinois te je profesionalni jahač i konjanik. Iako rođen u SAD-u, natječe se pod egipatskom zastavom te tako predstavlja rodnu zemlju svojih roditelja. Nassar je prvi put počeo jahati s pet godina, a sa 10 je otkrio svoju strast prema skakanju. Postao je uspješan konjanik, a ranije ove godine predstavljao je Egipat na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje je zauzeo 24 mjesto u pojedinačnim finalima. Također je diplomirao na Stanfordu, a diplomirao je ekonomiju na 2013. Njegova sadašnja supruga također je studirala ljudsku biologiju na Stanfordu, a diplomirala je 2018. godine.

Par je vezu započeo u siječnju 2017., no na Instagram su to objavili tek u veljači kada su zajedno proslavili svoje prvo Valentinovo. Od tada se redovito pojavljuju na društvenim mrežama, a u siječnju 2020., nakon tri godine veze, objavili su da su zaručeni.