obiteljska idila

[FOTO] Premda je njihov brak tek završio, Melinda i Bill Gates zajedno su odveli kćerku pred oltar

17.10.2021 u 13:41

Bionic
Reading

Došao je i taj dan! 25-godišnja Jennifer Gates uplovila je u bračnu luku s egipatskim jahačem Nayelom Nassarom

Jennifer Gates, najstarija kći Billa i Melinde Gates udala se u subotu poslijepodne za Nayela Nassara. Svečanost je održana na veličanstvenoj ceremoniji priređenoj na 124 hektara velikom imanju Gatesovih u Westchesteru u New Yorku, navodno vrijednom 16 milijuna dolara.

Detalji vjenčanja nisu poznati, no po objavljenim fotografijama jasno je da su Jennifer pred oltar doveli zajedno Melinda i Bill Gates.

  • +39
Melinda i Bill Gates na vjenčanju kćeri Jennifer Izvor: Profimedia / Autor: GLH / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA

57-godišnja Melinda Gates svoje je probleme, baš kao i propali brak s Billom Gatesom, stavila po strani i posvetila se važnom danu za nju, ali posebice za njezinu najstariju kćer Jennifer Gates. U luksuznoj vili pored jezera, koju su ona i Gates kupili tijekom braka i čija se vrijednost procjenjuje na 125 milijuna dolara, održano je prije koji dan slavlje, točnije djevojačka zabava za Jennifer, koja se sada udala za svog dugogodišnjeg dečka Nayela Nassara.

  • +8
Bill i Melinda Gates Izvor: EPA / Autor: JULIEN DE ROSA

Kako navodi Jutarnji, mladenka je nosila vjenčanicu dizajnerice Vere Wang, a devet djeveruša bilo je odjeveno u tamno zelene haljine te su sve zajedno pozirale fotografima u romantičnom, jesenskom ugođaju prostranog imanja.

Okupljanje uzvanika počelo je oko tri popodne nakon čega je uslijedila civilna ceremonija vjenčanja. Među gostima, najraspoloženiji su bili roditelji mlade, Bill i Melinda, koji su se zabavljali, čavrljali i smijali kao da nisu nedavno razvedeni.