MJESEČNI HOROSKOP

Blizanci će upoznati nekoga u čijoj će im blizini srce brže zakucati, a Škorpionima se savjetuje pojačan oprez na poslu

01.08.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Slobodni Ovnovi neće dobro podnositi samoću, no neka pripaze da zbog toga ne započnu vezu s nekim tko im neće odgovarati ili će loše utjecati na njih. Lavovi se neće moći požaliti na nedostatak ljubavnih prilika. Onima koji budu na moru uzbudljiv ljetni flert začinit će svakodnevicu, a strast će biti toliko snažna da bi novopečeni par mogao ostati zajedno i nakon što se vrate svojim kućama

Ovnovima će ljubav zauzimati važan dio života. Slobodni Ovnovi neće dobro podnositi samoću, no neka pripaze da zbog toga ne započnu vezu s nekim tko im neće odgovarati ili će loše utjecati na njih. Nakon 15. kolovoza pripadnici ovoga znaka neka se pričuvaju naglih i ishitrenih odluka, a u danima oko 21. kolovoza - neisplativih investicija.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će u prvim danima mjeseca doživljavati ljubavnu renesansu, no već nakon 7. kolovoza u vezu će se uvući nemir. S dragim/om će se svađati oko svakodnevnih problema, a razdvojit će ih i zauzetost poslovnim obavezama. U prvom dijelu mjeseca pripadnici ovoga znaka će često raditi sebi na štetu pa im se savjetuje da vježbaju strpljenje i samokontrolu. Bikovima će se zdravlje značajno poboljšati sredinom mjeseca.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima će dane ispuniti izleti, putovanja i pohađanje društvenih događaja. Samci bi 14. kolovoza mogli upoznati nekoga u čijoj će im blizini srce brže zakucati pa će se upustiti u vezu. Parovi bi se krajem mjeseca trebali paziti nepotrebnih sukoba. Sredina mjeseca povoljna je za početak novih poslova. Osjećat će se izvrsno, a porast energije potaknut će pripadnike ovoga znaka da se bave sportom.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

Za Rakove je prvi tjedan kolovoza idealan za odlazak na ljetovanje jer će biti vedri, bezbrižni i raspoloženi za flert. Nakon 7. kolovoza bit će opterećeni obiteljskim i financijskim problema pa se neće uspjeti opustiti. Razdoblje oko 19. parovima donosi probleme, pa se suzdržite od naglih reakcija. Ukoliko Rakovi dođu u posjed veće novčane svote, neka prvo dobro razmisle na koji bi to način mogli najpametnije investirati.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

Lavovi se neće moći požaliti na nedostatak ljubavnih prilika. Onima koji budu na moru uzbudljiv ljetni flert začinit će svakodnevicu, a strast će biti toliko snažna da bi novopečeni par mogao ostati zajedno i nakon što se vrate svojim kućama. Željni dokazivanja, ulagat će mnogo truda u posao, no neće se sve odvijati po planu. Retrogradno kretanje Merkura donosi nepredviđene probleme i zastoje koji će usporiti napredak. Dani oko 29. povoljni su za veće kupoprodajne akcije.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

Za Djevice će prvi dani mjeseca biti čarobni i upravo tada će doživjeti nezaboravnu ljetnu romansu. Parovi koji su dugo u vezi na ljetovanju će se ponovno zaljubiti jedno u drugo, a u danima oko 4. kolovoza mogli bi proslaviti zaruke. Djevice ne bi smjele dozvoliti da manje sposoban suradnik napreduje samo zato što se zna bolje prezentirati od njih. Porast samopouzdanja u drugom dijelu mjeseca pomoći će im da dosegnu poziciju koju zaslužuju. Nakon 14. više ćete uživati u životu pa se nećete opterećivati sitnim smetnjama.

  • +5
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

Budući da će Venera većinu mjeseca boraviti u znaku Vage, za pripadnike ovoga znaka stižu odlične vijesti kad se radi o ljubavnom životu! Parovi će s lakoćom rasplamsati vatru u vezi ili braku. Vage neka obave važne zadatke i razgovore u prvom dijelu mjeseca jer nakon 13. kolovoza više neće uživati planetarnu podršku. U drugom dijelu mjeseca Vage će se morati puno više truditi ako žele postići dobre rezultate. Oko 22. trebale bi se čuvati nepromišljenih troškova.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

U život Škorpiona vratit će se netko iz prošlosti. Bilo da se radi o bivšem partneru, bilo nekome tko im je bio tiha patnja, shvatit će da i dalje prema njemu gaje osjećaje pa će se nadati obnovi odnosa. Razdoblje oko 17. povoljno je za ljubavne akcije. Škorpionima se savjetuje pojačan oprez u poslu, a posebno u prvom dijelu mjeseca. Dani nakon 23. donijet će im sretnije okolnosti pa nije isključeno napredovanje ili premještaj na bolje radno mjesto. Kronične tegobe počet će se polako povlačiti, a porast energije potaknuti da se bavite sportom.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

Kod solo Strijelaca koji idu na ljetovanje s društvom romantična morska atmosfera probudit će osjećaje koje dosad nisu poznavali. Shvatit će da im se sviđa netko u kome su dosad vidjeli samo prijatelja, a oko 14. taj će odnos prijeći u nešto više. Ugostitelji, iznajmljivači i ugostiteljski djelatnici u početku neće biti zadovoljni sezonom, no sredinom mjeseca shvatit će da su ipak uspjeli ostvariti odličnu zaradu. Zabavne ljetne aktivnosti poput plivanja, surfanja ili odbojke na pijesku bit će idealan način da pripadnici ovoga znaka ostanu u formi.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

Pred Jarcima su naporni dani koji će staviti na iskušenje njihovu strpljivost i toleranciju. Partnerovo ponašanje izbacivat će ih iz takta pa će im trebati mnogo samokontrole kako bi izbjegli okršaje. Samci će oko 4. kolovoza doživjeti nezaboravnu ljetnu avanturu. Pripadnici ovoga znaka trebali bi izbjegavati donositi važne odluke u vezi karijere, a bilo bi dobro i kada bi odgodili ulazak u velike troškove. Dani nakon 19. bit će mnogo povoljniji za sve poslovne i financijske pothvate, a onima ambicioznijima donijet će priliku za napredovanjem.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

Iako će Vodenjacima biti teško održati ljubavni sklad, barem se neće moći požaliti na dosadu. Ljetovanje s partnerom priuštit će im obilje nezaboravnih trenutaka, među kojima će biti i žestoke svađe i strastvena pomirenja. Prva polovica mjeseca nije povoljna za donošenje važnih odluka ili pokretanje novih poslova. Vodenjaci neće biti zadovoljni uvjetima suradnje, a nisu isključeni ni materijalni gubici. Savjetuje im se da oko 10. kolovoza obrate više pažnje na troškove!

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.

Osjećajni život za pripadnike znaka Riba iziskivat će više strpljenja i spremnosti na dogovor. Porast obaveza mogao bi Ribe nagnati da odgode neke privatne planove ili odlazak na godišnji odmor. Nepredviđene situacije i hitne intervencije bit će uobičajen dio radne svakodnevice. Dani oko 17. kolovoza povoljni su za planiranje budućih projekata. Ribe će uživati u dobroj kapljici i finom zalogaju, što bi se moglo odraziti na njihovu liniju.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u srpnju, detaljno pročitajte ovdje.