izgleda odlično

Anamarija Asanović izgubila 13 kilograma: 'Počela sam s povremenim postom'

30.07.2022 u 15:10

Bionic
Reading

Mršavljenje je jedan od stalnih fenomena, a ispunjenje te obveze nekome se može činiti nemogućim zadatkom. No ne i za splitsku dizajnericu i kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, koja je otkrila na koji način je svoje tijelo isklesala u samo šest mjeseci

Prije nekoliko dana Anamarija Asanović na Instagramu se pokazala u kupaćem kostimu snimljenu kraj bazena koja je izazvala divljenje. 'Slatko je ne raditi ništa', opisala je fotografiju. Ugodno iznenađeni pratitelji uputili su joj komplimente, a ona je sada otkrila što je napravila za svoj super izgled.

'Proces mršavljenja trajao je šest mjeseci, ako ne i dulje. Prvo sam to morala riješiti sama sa sobom u glavi, jer kad je to na mjestu, sve je lakše izvesti. Počela sam s povremenim postom u kojem osam sati u danu jedem, a tijekom preostalih 16 postim. Nekako sam taj ritam prilagodila sebi. Jela sam između 11 i 19 sati', ispričala je za Story.

Primijetila je, kaže, da joj ne odgovaraju mliječni proizvodi pa ih je izbacila iz prehrane. Kako je krvna grupa 0, ne odgovaraju joj ni po tome, a cijela priča nije počela zbog izgleda, nego prije boljeg i zdravijeg osjećaja. Nakojn gubitka kilograma, krenula je s treninzima. Vježbala je kružni program.

Tijekom osam sati ima dva veća, konkretna obroka, a ostala tri su joj međuobroci - orašasti plodovi, voće. Ako joj se jede čokolada, priznala je - priušti si je. Naglasila je da je samo važna količina te da ni u čemu ne treba pretjerivati. Inače, splitska dizajnerica prošle je godine proslavila desetu obljetnicu svojeg rada, a njezinu novu mušku kolekciju osmislio je njezin brat, Antonio Asanović. U njoj prevladavaju cargo hlače, kratke majice i kupaće gaćice koje ove godine slave četvrtu obljetnicu otkako ih je plasirala na tržište.

  • +3
Anamarija Asanović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL