nedjelja

U Močvaru dolazi La Folee, ska projekt Ivanke Mazurkijević

15.09.2023 u 10:00

Bionic
Reading

La Folee je mix glazbenika/prijatelja koji se vrti oko Ivanke Mazurkijević, Sanje i Maria Fištera koji su svoju ska/punk/rock avanturu počeli davnih 90-ih iz spontanog sviruckanja i pjevuckanja u fazama njihovog zajedničkog života u tada vrlo uzbudljivom istočnom Berlinu

Ivanku Mazurkijević svi znaju kao karizmatičnu frontmanicu Stampeda, a kasnije je s Mrlom iz Let 3 započela različite projekte kao MrLee & IvaneSky, te radi glazbu i pjeva za brojne kazališne predstave. Mario je samozatajni bivši član pionirskih punk bendova Generali, Patareni i Motus, kao i DGBB (Društvo Graditelja Bolje Budućnosti). Sanja je uspješno završila svoj studij klasičnih udaraljka na berlinskoj glazbenoj akademiji gdje danas radi kao profesorica za isti smjer.

Inspiriran žestokom i melodioznom glazbom, prošle godine je objavljen prvi album na vinilu i CD-u - 'The Way Up' koji je zbirka songova nastalih između 1993. i 2021., a La Folee trenutno spremaju drugi album. 2022. se kao članovi stalnog benda pridružuju stari prijatelji Ivan i Tin Gabrić na gitari i keyboardu. Nakon nekoliko ljetnih koncerata, La Folee se u nedjelju, 17. rujna predstavljaju u Močvari s repertoarom s aktualnog albuma te ponekim iznenađenjem.

Izvor: Društvene mreže

Koncert je besplatan, a počet će u 21h.