'popstar'

Vodeće zagrebačke trap grupe BUNTAI i KUKU$ predstavile novi zajednički singl

14.09.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Četiri godine nakon što su predstavili pjesmu 'Roxtar', nezaobilazni hit i apsolutni favorit publike na koncertima, momci su objavili novu pjesmu zaraznog refrena - 'POPSTAR', zajedno s pratećim videospotom i ubrzo ušli i u Top 10 domaćeg Youtube Trendinga

Novi singl autorski potpisuju Yung Bude (Jakov Budić) i Dipsi (Dorian Brezak) iz skupine BUNTAI, zajedno s članovima kolektiva KUKU$, za produkciju su zaslužni Mihovil Šoštarić - Lockroom i Roko Bekavac - Traposlavia, dok iza pratećeg videospota redateljski stoje Luka Matković, Ana Cindrić i Yung Bude.

S ovom pjesmom Buntai nastavljaju najavljivati svoj četvrti po redu studijski album, naslovljen 'Dogma', čija objava se očekuje ove godine, pod okriljem diskografske kuće yem. S novog izdanja već su ranije predstavili najavni singl 'Demoni'. Kako su otkrili na svom Instagramu, novi album donosi ukupno 11 pjesama i gostujuća imena kao što su Sjena, Palac, Baks, mrzimteluka i drugi.

Zagrebačka trap grupa BUNTAI dio je domaće glazbene scene od 2015. godine, a u vrlo kratkom roku postali su jedni od vodećih glasova svoje generacije. Iza sebe imaju već tri studijska albuma, a njihove pjesme neizostavne su himne gen-z publike, poput 'Njen svijet', 'Antun Bauer' i 'Nacrtana', kao i već spomenuta 'Roxtar' s KUKU$-om.

Izvor: Društvene mreže

Publiku iz godine u godine osvajaju i energičnim nastupima te su se do sada istaknuli kao izvrsni live izvođači, što su pokazali diljem regije, a potvrdili i u veljači 2022. godine na svom prvom samostalnom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture, koja je bila dupkom ispunjena njihovom vjernom bazom publike.

S novim singlom momci nastavljaju predstavljati svoj unikatan spoj glazbenog stila i umjetničkog izričaja, što ih je korak po korak dovelo do jednih od najistaknutijih novih imena domaće glazbene scene. Pjesma 'POPSTAR' dostupna je u digitalnom obliku na svim streaming servisima, kao i u domaćem radijskom eteru.