u izdanju V.B.Z.-a

Stiže hrvatski prijevod memoara princa Harryja, knjiga se može naručiti u pretprodaji

24.03.2023 u 12:00

Bionic
Reading

Početkom siječnja objaviljeni su prinčevi memoari naslovljene 'Spare' (Rezerva), a već idući dan su postali najprodavanija publicistička knjiga u povijesti. Sada će biti objavljeni i od nas

Prvi put princ Harry pripovijeda svoju priču, kao kroničar vlastita putovanja, brutalno i hrabro iskren. Rezerva je prekretnica, puna važnih uvida, otkrića, samoispitivanja i teško stečene mudrosti o vječnoj premoći ljubavi nad tugom, stoji u najavi.

Bio je to jedan od najdirljivijih prizora dvadesetog stoljeća: dvojica dječaka, dvojica prinčeva, koračaju za majčinim lijesom, dok ih cijeli svijet promatra s tugom i užasom. Tijekom ispraćaja princeze Diane na posljednji počinak milijarde su se ljudi pitale o čemu razmišljaju i kako se osjećaju prinčevi William i Harry – i kako će se njihovi životi odvijati od toga trenutka nadalje. Ovo je Harryjeva priča.

Autobiografiju su svjetski mediji su proglasili 'eksplozivnim štivom'. Ne i bez razloga: Harry u knjizi iznosi mnoge šokantne detalje iz života kraljevske obitelji, poput fizičkog sukoba s bratom, princem Williamom, i priznanja da je uzimao drogu, sve do njegova odnosa s maćehom, sada kraljicom suprugom, i iskustava u vojsci.

U izdanju V.B.Z.-a može se naručiti u pretprodaji putem web shopa i ostvariti pri tom 20 % popusta.