PROVJERITE PONUDU

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

16.02.2023 u 13:33

Bionic
Reading

Spremni za karijerni zaokret? Portal MojPosao i ovog tjedna ima zanimljivu ponudu poslova

Tvrtka Otis, najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije, zapošljava motiviranu, ambicioznu i odgovornu osobu na poziciji: Serviser dizala (m/ž). Opis posla uključuje servisiranje, održavanje, popravke i modernizaciju dizala, a tvrtka ti nudi dodatne edukacije i usavršavanje, motivirajući sistem bonusa, naknade za dežurstvo, službeni automobil i mobitel te odlične kolege. Javi im se najkasnije do 8. ožujka.

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava Savjetnika u prodaji autoguma i servisa automobila (m/ž) u Zadru i Rijeci. Zainteresirani kandidati moraju poznavati tehničke karakteristike automobila, novim kolegama nude dinamično okruženje, stručno usavršavanje, motivacijski program i stalan posao, a svoj životopis im trebaš poslati do 20. veljače.

Velinac, vodeća kompanija u segmentu proizvodnje i prodaje uredskog namještaja, s ciljem jačanja tima i nastavka ekspanzije na domaćem, ali i inozemnom tržištu traga za osobom koja će preuzeti poziciju: Savjetnik za pravne poslove i ljudske potencijale (m/ž). Rok za prijavu na oglas ističe 25. veljače, a tvrtka novim kolegama nudi povoljnu priliku rada u uspješnom hrvatskom poduzeću, mogućnost osobnog napredovanja i poticajna primanja.

Tvrtka Spin Valis se bavi proizvodnjom namještaja, piljene građe i elemenata. Zapošljavaju više od 400 radnika, a svoj tim sada žele dodatno osnažiti i to radnom mjestu: Voditelj prodaje namještaja (m/ž). Svojim zaposlenicima nude mogućnost rada u dinamičnom okruženju, povremeni rad od kuće, konkurentna primanja, kontinuirano učenje i unapređivanje vještina i znanja. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji najkasnije do 25. veljače.

Imaš razvijene prodajne i prezentacijske vještine? Posjeduješ minimalno dvije godine radnog iskustva u komercijalnoj prodaji? Predana si, pouzdana i odgovorna osoba? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen/a si kandidat/kinja za radno mjesto Komercijalist (m/ž) u tvrtki Agria. Nude ti rad u malom te inovativnom timu, samostalnost u donošenju odluka, novčane nagrade i sufinanciranje školovanja te priliku za daljnji osobni i profesionalni razvoj. Javi im se do 20. veljače.