PRESTIŽNE NAGRADE

Pogledajte čime su tri hrvatske luksuzne vile potukle europsku konkurenciju

12.10.2018 u 20:18

Bionic
Reading

Hrvatske kuće za odmor pobijedile su u tri kategorije u izboru Best European Holiday Home (BEHH), koji četvrtu godinu zaredom organizira European Holiday Home Association. Titulu najbolje kuće za odmor na plaži odnijela je Villa Palma iz Naplovca na otoku Korčula, najboljom ekokućom za odmor izabrana je Villa Milica iz mjesta Šajini kod Pule, a nagrada za najbolju kuću za odmor s ljubimcima otišla je u ruke kuće Green Frame iz Klarića kod Vodnjana

Izboru su prisustvovali predstavnici najvećih europskih i američkih tvrtki koje se bave obiteljskim smještajem, kao što su tvrtke AirBnB, HomeAway i Expedia, Novasol, Wyndham i dr.

Villa Palma

Najbolja europska kuća za odmor na plaži, Villa Palma iz Naplovca na Korčuli, izgrađena je 2017. godine. Nalazi se na samo dva metra od mora, ima dva kata i može primiti do osam gostiju u četiri spavaće sobe. U sklopu kuće je i 10 metara dugačak i četiri metra širok bazen.

  • +17
Villa Palma Izvor: Licencirane fotografije / Autor: croatialuxuryrent.com

Villa Milica

Villa Milica iz mjesta Šajini kod Pule ponijela je titulu najbolje ekokuće za odmor. Vlasnik joj je obitelj Sifari. Kuća ima površinu od 150 kvadrata i može primiti do osam gostiju.

  • +23
Villa Milica Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mystria.com

Villa Green Frame

Villa Green Frame, koja je dobila nagradu za najbolju kuću za odmor s ljubimcima, nalazi se u mjestu Klarići kod Vodnjana. Imanje ukupne površine 4200 kvadrata smješteno je na osami, a dio za goste ima čak 2500 kvadrata. Može primiti do 10 osoba, a ima i grijani bazen.

  • +11
Villa Green Frame Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mystria.com