NADOPUNA IMOVINSKE KARTICE

Milošević u prvom pokušaju zaboravio na 12 garaža

31.01.2011 u 11:33

Bionic
Reading

Taman smo uhvatili prvu verziju imovinske kartice potpredsjednika Vlade Domagoja Miloševića, bio je petak popodne, svima nam se žurilo, osupnuo nas je broj stanova i željeli smo to podijeliti s javnošću, a onda je za sat vremena stigla nadopuna: u prvom javljanju i nabrajanju svih nekretnina i pokretnina, Milošević je zaboravio, ni manje ni više nego dvanaest garaža

Obećavajuća je brzina kojom u imovinskoj kartici potpredsjednika Vlade Domagoja I. Miloševića niču nove investicije. Nakon što je javnost u petak informirana o njegovih 15 stanova, od kojih su 12 stanovi-investicije koje iznajmljuje, apartmanu na moru i udjelima u nizu tvrtki, novi ministar ne posustaje: popis imovine osvježen je s dvanaest novih garaža.

Ne, nije ministar proveo vikend bjesomučno kupujući garaže. Popunjavajući karticu u posljednji trenutak i popisujući raznovrsnu imovinu, koja uključuje dvanaest stanova za koje je medijima rekao da su investicija u koju je ušao zajedno s vlastitom tvrtkom Sigma, naprosto je zaboravio u prvom pokušaju upisati pripadajuće garaže. Odnosno, upisao ih je isto u petak, ali naknadno, nakon što su portali već požurili objaviti njegovu imovinu.

Da bi javnost bila točno informirana o slučaju ministarskih garaža, spomenimo da se njihova kvadratura kreće od 7 do 15 metara četvornih, najmanja je procijenjena na 76.400, a najveća na 155.000 kuna. Ukupna vrijednost Miloševićevih garaža procijenjena je na više od milijun kuna, pa ministar već zahvaljujući samo njima bogatstvom 'šiša' mnoge svoje kolege, barem ako je suditi po njihovim imovinskim karticama.