za korisnike smartphonea

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka pokreću najsuvremeniju uslugu mobilnog bankarstva u Hrvatskoj

  • Autor: N.S.
  • Zadnja izmjena 07.03.2019 15:35
  • Objavljeno 07.03.2019 u 09:43
Davor Tomašković i Claudio Cesario

Davor Tomašković i Claudio Cesario

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HT

Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski telekomunikacijski operator, i Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, potpisali su ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne bankarske usluge – Telekom Bankarstva

Riječ je o bankarskoj usluzi koja će korisnicima biti dostupna jednostavno, brzo i sigurno putem mobilne aplikacije koja uključuje široku paletu bankarskih proizvoda i usluga, uz podršku najraširenije mreže poslovnica i bankomata u Hrvatskoj, web chat i pozivni centar Zagrebačke banke.

Telekom Bankarstvo je prva takva suradnja telekomunikacijskog operatora i banke na hrvatskom tržištu. Usluga će korisnicima nuditi najveći broj digitalnih bankovnih usluga u Hrvatskoj, a na raspolaganju će biti svim korisnicima smartphonea, dok će korisnicima Hrvatskog Telekoma biti dostupne posebne pogodnosti.

Ovo je ujedno prva bankarska usluga koja nudi ugovaranje bankarskog paketa preko mobilne aplikacije i bez odlaska u poslovnicu. Korisnicima će na raspolaganju biti i druge inovativne bankarske usluge, primjerice slanje novca samo klikom na kontakt iz imenika.

'Kao vodeći na tržištu, Zagrebačka banka i Hrvatski Telekom uvode nove trendove, ali i pružaju više mogućnosti svojim klijentima. S obzirom na to da smo dio Grupe UniCredit, ulaganje u digitalizaciju važan je dio naše strategije, kao i poboljšanje naše ponude na mobilnim platformama. Ova je suradnja prilika za poboljšanje naše učinkovitosti, ali još nam je važnije poboljšanje korisničkog iskustva klijenata. Prepoznajemo njihove potrebe i nudimo im najbolje iz oba svijeta - bankarstva i telekomunikacija', rekao je Claudio Cesario, zamjenik predsjednika Uprave i general manager Zagrebačke banke.

Telekom Bankarstvo

Telekom Bankarstvo

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HT

'Ulazak u područje digitalnog bankarstva odličan je primjer transformacije Hrvatskog Telekoma u digitalnu kompaniju. Siguran sam da će korisnici vrlo brzo prepoznati vrijednost jednostavnog i brzog upravljanja vlastitim financijama koje pruža usluga Telekom Bankarstva te da će ova nova digitalna inovacija rezultirati najboljim korisničkim iskustvom. Riječ je o prvoj cjelovitoj bankarskoj usluzi na dlanu, uz koju će korisnici uživati i u kombinaciji s najboljim pogodnostima Hrvatskog Telekoma te koju ćemo unapređivati najnovijim digitalnim funkcionalnostima', rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka su u fazi pilotiranja usluge Telekom Bankarstva koja će biti dostupna svima do ljeta.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!