Qs Inspiration koncept

Stiže revolucionarna limuzina: Kad Infiniti spoji hrabar dizajn i napredne tehnologije...

Infiniti Qs koncept

Infiniti Qs koncept

Izvor: Promo fotografije / Autor: Infiniti

Infiniti pokazuje svijetu kako će izgledati elektrificirana sportska limuzina budućnosti

Nakon koncepata QX Inspiration s početka ove godine i Q Inspiration iz 2018. Infiniti, marka luksuznih automobila japanskog proizvođača automobila Nissan, otkrit će novi koncept sportskog sedana na autosalonu u Šangaju sljedeći tjedan. Koncept Qs Inspiration baziran je na novoj i fleksibilnoj platformi posebno razvijenoj za prilagodbu elektrificiranim pogonskim sustavima. Qs Inspiration nudi novu perspektivu u formatu sportske limuzine za nadolazeću eru elektrifikacije i prikazuje predstojeći proizvodni model ove marke. Nekih preciznijih tehničkih detalja, niti više službenih fotografija ovog sportskog sedana još nemamo, ali puno više toga bit će poznato već idućeg tjedna.

Infiniti QX - koncept iz siječnja 2019. bit će 'terenska' verzija

Infiniti QX - koncept iz siječnja 2019. bit će 'terenska' verzija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Infiniti

Oslanjajući se na DNK Infinitija, Qs Inspiration potvrđuje novi dizajnerski izričaj za buduća elektrificirana vozila, inspiriran umjetnošću i modernom arhitekturom Japana. Unutra minimalistička kabina kombinira upečatljivo umijeće i umješnost, a sastoji se od dvije različite zone – smirenog kokpita dizajniranog tako da privuče vozača i opuštene zone za putnike u izdašnom unutarnjem prostoru. Qs Inspiration trebao bi se proizvoditi u Kini, najvećem svjetskom tržištu električnih automobila.

Infiniti Q Inspiration iz siječnja 2018. ima izgled sportskog kupe sedana

Infiniti Q Inspiration iz siječnja 2018. ima izgled sportskog kupe sedana

Izvor: Promo fotografije / Autor: Infiniti

Marka Infiniti otkrila je svoju tehnologiju u limuzini Q45 iz 1989. godine s revolucionarnim dizajnom, motorom i iskustvom korisnika. Trideset godina poslije brend donosi još jednu revolucionarnu limuzinu.

predsjednik Infinitija Christian Meunier

'Elektrifikacija otvara niz mogućnosti...'

'Elektrifikacija stvara niz novih mogućnosti za limuzine, s novim pogonskim sustavima i arhitekturom vozila koje nam omogućuju da zamislimo kako bi ovaj tip automobila mogao biti osnažen i prilagođen promjenjivim potrebama i ukusima vozača.'

Infiniti svoje modele trenutno proizvodi u proizvodnim pogonima u Japanu, Sjevernoj Americi i Kini, a njihovi dizajnerski studiji nalaze se u Atsugi-Shi u blizini Yokohame, Londona, San Diega i Pekinga. Infiniti će sve svoje modele elektrificirati od 2021. nadalje. Marka je široko prihvaćena zbog svog smionog dizajna i prvih u svijetu tehnologija pomoći vozačima.

  • +1

Infiniti - koncepti

Izvor: Promo fotografije / Autor: Infiniti

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!