VIRTUALNA AUTO ŠKOLA

Hrvatsku aplikaciju za polaganje vozačkog ispita skinulo 70.000 korisnika

  • Autor: Ivan Živković
  • Zadnja izmjena 05.03.2018 12:25
  • Objavljeno 05.03.2018 u 12:25
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Porsche Croatia

Aplikacija ‘Autoškola’ razvojne tvrtke D3DD, Autoškole Stubica, Ivana Rusana i Porsche Croatije pokazuje se kao pravi hit budući da je u nešto manje od tri godine čak 70.000 puta instalirana na Android i iOS uređaje

Ova interaktivna online platforma nudi direktan i jednostavan pristup učenju prometnih propisa i sigurnosnih pravila namijenjeni kandidatima koji se pripremaju za polaganje vozačkog ispita, ali i provjeri znanja koja se svakodnevno primjenjuju u vožnji.

Pitanja su popraćena simulacijama različitih situacija u prometu koje će zaintrigirati i već formirane, a ne samo buduće vozače, kažu u Porsche Croatiji.

Za popularnost aplikacije, osim dizajna, jednostavnog sučelja i interaktivnih 3D simulacija, zaslužno je i konstantno ažuriranje sadržaja i pitanja unutar same aplikacije, s obzirom na često mijenjanje odredbi u Zakonu. Polaznici su tako odmah upoznati s novim izmjenama i nesmetano mogu nastaviti s učenjem.

Aplikacija će uskoro doživjeti još dva izdanja: Facebook verziju koja će svim autoškolama u Hrvatskoj biti ponuđena besplatno, kao i web aplikacija koja će autoškolama diljem Hrvatske biti koristan alat za držanje predavanja.

  • +5
  • +2

Ovo je 10 najprodavanijih automobila u Hrvatskoj

Izvor: Promo fotografije / Autor: Škoda

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!