DO KRAJNJIH GRANICA

[FOTO/VIDEO] Pogledajte kratak film u kojemu Keanu Reeves testira Porsche Taycan

22.03.2021 u 14:32

Bionic
Reading

Dva automobila, dva prijatelja, jedno punjenje struje i jedna epska vožnja autocestom obalom Tihog oceana do Porsche Experience Centra u Los Angelesu

Prijatelji i entuzijasti Porschea, slavni američki glumac Keanu Reeves i njegov prijatelj, također holivudski glumac Alex Winter, kreću na epsko putovanje po južnoj Kaliforniji koje pokazuje test hrabrosti, vještine i auomobil Porsche Taycan Turbo.

'Going the Distance', je osmominutni film o putovanju, premijerno prikazan prošli tjedan na Porscheovom YouTube kanalu. U njemu dvojica američkih holivudskih glumaca glumačke ekipe prolaze kroz brojne izazove na kojima su oba prijatelja podvrgnuta testiranjima do krajnjih granica, na zatvorenim cestama.

Trkač i vozač kaskader Tanner Foust gostuje u prvoj postaji u filmu s modelom 911 GT3 RS, pružajući Reevesu i Winteru priliku da iskuse uzbuđenje sustava kretanja Launch Control u modelu Taycan Turbo.

Keanu Reeves testira Porsche Taycan Turbo u videouratku 'Going the Distance' Izvor: Promo fotografije / Autor: Porsche

U nastavku, njih dvoje prihvaćaju naknadni izazov koji je postavio tvornički vozač Porschea, Patrick Long: brdski uspon dugačak 3,2 kilometara autocestom Pacific Coast Highway slijedeći automobil Porsche 918 Spyder. Njih dvoje završavaju svoj testni dan na stazi Porsche Experience Centra u Los Angelesu, gdje pokušavaju nadmašiti Taycanov rekord u driftanju, o kojem smo nedavno pisali u Autozoni.

Treba napomenuti, da su se ova testiranja s Porsche Taycanom Turbo izvodila pod nadzorom profesionalnih vozača na zatvorenim prometnicma.

Porsche Taycan Turbo je srž modelne linije Taycan, a sposoban je ubrzati od 0 do 100 km / h za 3,2 sekunde sa sustavom kretanja Launch Control. Opremljen je pogonom na sva četiri kotača, dok je njegova kombinirana snaga dobivena od dva električna motora 670 KS.

Inače, Taycan je dostupan za testiranje na stazi i do svojih granica u svjetskim Porscheovim iskustvenim centrima.