MOŽE I BEZ PAMETNOG TELEFONA!

[FOTO] Renault prvi instalirao Waze aplikaciju u svoj multimedijski sustav

06.12.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Waze je sada dostupan na potpuno novim električnim vozilima Austral i Renault Megane E-Tech Electric opremljenim zaslonom OpenR i multimedijskim sustavom OpenR Link s integriranim Googleom

Renault je postao prva marka automobila koja nudi aplikaciju Waze izravno integriranu u multimedijski sustav vozila. Da podsjetimo, Waze je popularna aplikacija koju naširoko koriste vozači diljem svijeta, a posebno je zanimljiva jer upozorava vozače da ne prekoračuju ograničenja brzine.

Integracija Wazea u multimedijski sustav OpenR Link s integriranim Googleom i stoga vidljiva na 12-inčnom okomitom zaslonu potpuno novog Australa i Méganea E-Tech Electric vozačima prirodno nudi veću udobnost i sigurnost.

Bez korištenja pametnog telefona, vozač ima pristup prometnim informacijama u stvarnom vremenu, omiljenim rutama i spremljenim odredištima na zaslonu u razini očiju. Ostale značajke vozila i glazba ostaju dostupni, čak i ako je Waze aktiviran. Sada više nema potrebe da brinete o svom pametnom telefonu ili USB kabelu.

Renault je rekao kako je ovo novo iskustvo s Wazeom dostupno u europskim zemljama za sve kupce potpuno novih modela Austral i Mégane E-Tech Electric opremljenih OpenR zaslonom i OpenR Link sučeljem s integriranim Googleom.

Kako pristupiti aplikaciji?

Korisnici mogu jednostavno preuzeti i instalirati aplikaciju Waze za OpenR Link izravno s Google Playa putem sučelja OpenR Link u svom vozilu ili iz mobilne aplikacije My Renault. Nakon toga se može kreirati Waze račun ili koristiti postojeći Waze račun za sigurnu vožnju, uvijek besplatno.

'Renault je prva marka automobila koja nudi Waze izravno na multimedijskom zaslonu vozila, bez aktiviranja pametnog telefona. Uvjereni smo da će velik broj Waze korisnika cijeniti ovu novu značajku kada budu vozili potpuno novi Austral ili Mégane E- Tech Electric. Ovo je jasno u skladu s našom strategijom da našim kupcima ponudimo intuitivnu, sveobuhvatnu i povezanu vožnju.', rekao je Jérôme Seror, direktor digitalnog korisničkog iskustva, Renault.