SAMO 2 PRIMJERKA

[FOTO] Kada Barbie udruži snage s Maseratijem onda je rezultat ružičasti SUV Grecale

22.11.2022 u 15:45

Bionic
Reading

Ovaj odvažni Barbie Maserati Grecale je Trofeo verzija koja pulsira čistim adrenalinom zahvaljujući svom snažnom V6 Nettuno motoru od 530 KS

Talijanska luksuzna ikona Maserati je nedavno otkrila dosad neviđenu suradnju s Barbie (proizvođač Mattel), 'vođena zajedničkom željom da probiju granice i pokažu jedinstveni štih obje marke'. Obje odmah prepoznatljive po svojoj izvanrednoj osobnosti i prepoznatljivom stilu, Maserati i Barbie oslobodili su svoju kreativnost u remek-djelu bezvremenskog dizajna i odvažnog karaktera, nadahnutom fenomenom Barbiecore.

Plod ove nekonvencionalne suradnje izražen je kroz ultra-limitirano izdanje Maserati Grecale, najnovijeg SUV-a talijanske kuće, dizajniranog da svakodnevna iskustva vožnje pretvori u nešto izvanredno, a odabrala ga je Barbie da odgovara njezinom višestranom životnom stilu, od poslovnog sastanka do glamurozni događaj.

Barbie Maserati Grecale, kao ultra-limitirano izdanje Fuoriserie, bit će dostupno samo u dva prilagođena primjerka na globalnoj razini: jedan je predstavljen 22. listopada kao jedan od Neiman Marcus Fantasy Gifts 2022. na blagdanskoj večeri predstavljanja luksuznog trgovca u Los Angelesu. Za ovo američko ekskluzivno izdanje po narudžbi dio prodajne cijene ići će u korist projekta Barbie Dream Gap – aktualne globalne inicijative brenda Barbie koja surađuje s dobrotvornim organizacijama kako bi pružila jednake mogućnosti i uklonila prepreke za djevojčice. Dodatni detalji u vezi s drugim primjerkom bit će objavljeni 2023.

Barbie's Maserati Grecale je umjetničko djelo dizajnirano u okviru Trident's Fuoriserie programa prilagodbe, koji ljubiteljima automobila omogućuje da izraze svoju strast i kreativnost u stvaranju svog ultimativnog talijanskog luksuznog automobila, u skladu sa svojim jedinstvenim stilom i ukusom.

Maserati Grecale Trofeo Izvor: Promo fotografije / Autor: Maserati

Ovaj odvažni Fuoriserie Maserati Grecale verzija je Trofeo verzija koja pulsira čistim adrenalinom zahvaljujući svom snažnom V6 Nettuno motoru od 530 KS. U potpunom stilu Barbie, izraz njezine ikonične ružičaste nijanse prekriva gotovo svaki centimetar automobila iz snova s finim acid-yellow žutim linijama, inspiriranim trkaćim naslijeđem amblema marke Trident (trozubac na hrvatskom).

Vanjski izgled SUV-a, ukrašen logom Barbie, zapečaćen je završnim premazom koji prelijeva preljeve koji otkriva nevjerojatan efekt duge na prekrasnom sunčanom danu. Njegova elegantna crna unutrašnjost sadrži kožna sjedala, instrument ploče, tepihe i vrata – naglašena ružičastim šavovima – kao i brendirane naslone za glavu s jedinstvenom oznakom 'B'.