Foto

Aktualno

Trnovit put obitelji Cetinski – od glamura do suđenja

USPON I PAD

Trnovit put obitelji Cetinski – od glamura do suđenja

Rovinjska obitelj koja je kročila stazama slave i glamura nakon ozbiljnih sumnji Danka Končara došli su u neugodne situacije, pljenidbe imovine i sudskih procesa. Nekadašnja zamjenica ministra turizma Vinka Cetinski i suprug Mirko, u javnosti možda poznatiji kao roditelji popularnih Tonija i Mattea Cetinskog, uhićenjem u utorak u Rovinju našli su se ponovno u središtu pozornosti medija. USKOK sumnjiči Vinku i Mirka Cetinskog za 'lažiranje porezne prijave', odnosno da su u poreznim prijavama prihvaćani nevjerodostojni dokazi o porijeklu njihove imovine te da su tako izbjegli plaćanje poreza u visini najmanje 24 milijuna kuna.

opširnije

Upozorenje:
Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr