peripetije po putu

Vjenčanje milijardera je događaj godine, okupio poznata imena na svadbi o kojoj će se još pričati

25.04.2024 u 21:20

Bionic
Reading

Milijarder Ankur Jain i njegova nevjesta, fitness guru Erika Hammond, ostali su u Južnoj Africi nakon što njihov privatni zrakoplov nije mogao dobiti dozvolu za polijetanje

Jain za People ispričao da je fijasko leta počeo kada su se par i njihovi prijatelji spremali poletjeti u Egipat iz Južne Afrike gdje su bili na safariju. 'Sve je teklo glatko. Sva prtljaga bila je utovarena u kombije spremne za polazak kada smo primili telefonski poziv da je južnoafrička vlada odbila naš let Egypt Aira', rekao je Jain.

Unatoč tjednima pregovora i planiranja kako bi dobili odobrenje za odlazak, čarter let koji su rezervirali na kraju nije uspio pokupiti grupu u Južnoj Africi zbog problema s dozvolom.

Vijest je natjerala mladenku i mladoženju da pokušavaju smisliti što dalje učiniti i kako stići na vrijeme na vjenčanje, a čak su razmišljali i o rezerviranju leta za drugi grad u Južnoj Africi kako bi stigli u Dubai, a potom u Kairo.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Čak smo se brinuli hoćemo li to napraviti drugi dan, a možete misliti, planirali smo to godinu dana. Erika je bila u pristojnom raspoloženju, a ja sam bio shrvan', prisjetio se milijarder. Tek u 8 sati sljedećeg dana konačno su dobili pdf s potpisom prijevozničke službe na dozvoli koja im dopušta polijetanje. Međutim, s novim rasporedom. U Kairo neće stići do 23:00 - tri sata nakon što je njihov party trebao početi.

'Poslali smo poruku grupi: 'Hej, nećemo moći napraviti zabavu večeras. Vi se zabavite. Vidimo se sutra', kaže Jain. 'Svi su se okupili na tom grupnom chatu i rekli: 'Ne, pogurat ćemo zabavu, ostat ćemo budni…. nastavit ćemo zabavu, a vi dođite kad sletite i proslavit ćemo zajedno', nastavlja.

No, tu još nije bio kraj njihovim komplikacijama. Tijekom zaustavljanja u Nairobiju radi punjenja goriva zbog posade je njihov raspored leta još više pomaknut i očekivalo se da će u Kairo sletjeti tek u 2:00 ujutro.

Ankur Jain, Erika Hammond Izvor: Profimedia / Autor: Craig Barritt / Getty images / Profimedia

Ipak, Jain kaže da su njihovi gosti u Kairu radosno čekali dok nisu stigli. Unatoč 12-satnom putovanju, dok su bili u zraku, svatovi s mladenkom i mladoženjom zabavljali su se puštajući glazbu dok su se presvlačili i spremali za zabavu. Čak su izveli i improviziranu 'modnu reviju' dok ju je umjetnica Hammond's Bridal Glam Teama Dawn Kelly šminkala dok joj je Jackie Seabrooke uređivala kosu u stražnjem dijelu aviona.

'Dok smo bili na putu, svi u Kairu bili su u baru, slali nam fotografije', kaže Jain. Napokon su svečano stigli u 2:40 ujutro, a svi gosti su ostali budni cijelu noć slaveći dok je DJ puštao glazbu, a nastupale su trbušne plesačice i plesačice s vatrom. Otkrio je da su se unatoč 'kaotičnom' početku, na kraju uspjeli zabaviti onako kako su planirali sve do 5 ujutro. Među poznatim imenima bila je Scarlett Johansson koja se zabavljala u društvu supruga Colina Josta te Kelly Ripa sa suprugom Markom Consuelosom.

Inače, Ankur Jain i Erika Hammond upoznali su se kad je Jain počeo vježbati u Rumble Boxingu gdje je Hammond bila instruktorica.