uvijek zabavna

Barbara Kolar pozira s markantnim muškarcima, a Saša Lozar je usporedio s Lepom Brenom

26.04.2024 u 10:04

Bionic
Reading

Omiljenu voditeljicu gledatelji trenutno mogu pratiti u emisijama 'Kod nas doma' i 'Zvijezde pjevaju', a njezin glas mogu čuti na radiju u emisiji 'Top Day' koju vodi već dvije godine. U međuvremenu odrađuje i druge različite angažmane, a svoje doživljaje iz života rado pokazuje na Instagramu

Jedna od naših najobožavanih i natraženijih voditeljica pokazala je pratiteljima nekoliko fotografija s nedavne konferencije i otkrila kako je uživala u društvu zgodnih muškarca.

'Ovaj tjedan malo Talijana, malo Francuza… čekam nastavak', napisala je uz objavu Barbara Kolar. Među prvim komentatorima bio je njezin radijski kolega Saša Lozar, koji se našalio na račun njezinog opisa usporedivši je s regionalnom zvijezdom.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Ti kao Lepa Brena. Ljubio me jedan Englez, ljubio me jedan Španac', napisao je glazbenik i nasmijao mnoge.

Barbara je nedavno izjavila da 'sanja o tome da vodi Eurosong ali nikako da joj to netko ponudi'. 'Do ničega u životu nisam došla olako, za mnoge sam se stvari morala dobrano pomučiti i ono što je mojoj prirodi najgore, imati puno strpljenja, ali u konačnici možda je i zadovoljstvo tako veće nego što bi bilo da su mi dobre stvari padale s neba', rekla je za Story.

to samo on može

Barbara Kolar i Duško Ćurlić osvanuli u neobičnom izdanju, a za sve je 'kriv' Knjaz

Pogledaj galeriju