NIJE DOBRO

Kralj Charles je u puno gorem stanju nego što se prikazuje u javnosti, sprovod se aktivno planira

26.04.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Prijatelji i izvori bliski kralju Charlesu tvrde da je britanski monarh u puno gorem stanju nego što se prikazuje u javnosti

O konkretnom stanju kralja Charlesa kao i njegovoj specifičnoj dijagnozi raka javnost vrlo malo zna, ali prema svemu sudeći stanje je puno gore nešto se mislilo. Nažalost, izvori tvrde da su se čak i planovi oko organizacije sprovoda u posljednje vrijeme ubrzali.

'U zadnje vrijeme kada god razgovaram s prijateljima kralja Charlesa, uvijek dobijem isti odgovor: 'Nije dobro', PIŠE dobro upućeni Tom Sykes za The Daily Beast.

Prijatelj iz užeg kruga kraljevske obitelji u nešto više optimističnim tonovima tvrdi da je kralj odlučan pobijediti bolest te da su svi resursi obitelji usmjereni u njegovo ozdravljenje.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Svi se trude vjerovati u pozitivan ishod, ali istina je da je on zaista u jako lošem stanju. Puno gorem nego što dozvoljavaju da se vidi prema van', rekao je izvor.

Korespondentica iz Buckinghamske palače Tina Brown nedavno je napisala i kako je sve negativno utjecalo na princa Williama i Kate Middleton, koji su željeli imati još barem nekoliko godina mira za odgoj djece s manje obaveza i izloženosti javnosti.

Jasno, tu je i teška bolest princeze od Walesa koja bi preuzimanje trona učinila dodatno zahtjevnim i nimalo dobrodošlim u ovim trenucima.

  • +6
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Alastair Grant/WPA Pool/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Koliko znam, mogućnost stupanja na prijestolje izaziva im intenzivnu tjeskobu', rekla je Brown.

Nedavno se pisalo i operaciji 'Menai Bridge', orijentiranoj na organizaciju kraljevog sprovoda, za koju Sykes sada tvrdi da je u ubrzanom jeku. Odbor za organizaciju trenutno proučava dokumente iz 2022. godine u kojima se navodi što je sve dobro prošlo u sprovodu kraljice Elizabete II., a što bi moglo biti bolje.

  • +6
Kralj Charles III. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Stari planovi su maknuti i sada se ubrzano radi na novima. Što drugo možete očekivati kada je kralju dijagnosticiran rak? No, istina je i da se u posljednje vrijeme sve dodatno ubrzalo', tvrde izvori, potvrđujući da je kraljevo stanje zaista puno gore nego što se mislilo.