Nagradna igra

Osvoji navijačko putovanje i navijaj kao prvak u Njemačkoj!

25.04.2024 u 11:17

Bionic
Reading

Zvukovi navijačkih pjesama već najavljuju uzbuđenje koje će zavladati Europom dok se bliži prvenstvo u Njemačkoj

Nema ničeg poput osjećaja kada milijuni ljudi diljem Europe zavijore zastavama svojih zemalja, pripremajući se za mjesec dana uzbudljivih utakmica i strastvenog navijanja. Njemačka kao domaćin ovog veličanstvenog događaja već je odavno u pripremama, a gradovi poput Berlina, Leipziga i Hamburga postat će epicentri hrvatske navijačke groznice koja će obuzeti cijeli kontinent.

PSK kladionica također se priprema za nezaboravno putovanje kroz svijet igre, uzbuđenja i pobjeda. Sudjelujte u PSK nagradnoj igri i osvojite priliku da budete dio ovog spektakla. PSK, vjerni pratitelj dobre igre, donosi vam priliku da postanete dio povijesti i navijate kao pravi prvak!

Od 22. travnja do 26. svibnja 2024., pripremite se za najuzbudljiviju nagradnu igru godine. Sudjelovanje je jednostavno - uplatite listić za klađenje od najmanje 3,00 EUR u PSK poslovnicama, kafićima ili putem online računa. Prijavite se i pošaljite SMS sadržaja: PSK, pin listića ili 16-znamenkasti kod, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj, mjesto) na broj 60777* po cijeni od  0,32 EUR po SMS poruci ili se prijavite putem obrasca. (*Operater SMS usluge: New Lewel d.o.o. (01/2882-922))

O kakvim nagradama je riječ? Tri sretnika osvojit će nevjerojatno navijačko putovanje u Njemačku za sebe i još 3 prijatelja, gdje će imati priliku doživjeti ovaj sportski spektakl izbliza - uzbuđenje i navijanje s tisućama drugih navijača te nezaboravne trenutke koje će pamtiti cijeli život!

Ali tu igra ne prestaje, PSK je pripremio i brojne tjedne nagrade koje će dodatno začiniti vaše sportsko iskustvo. 500 poklon bonova za HNS family shop koji uključuju 260 poklon bonova u vrijednosti od 100€ te 240 poklon bonova u vrijednosti od 50€. Za dobivene iznose možeš izabrati bilo što iz ponude njihovog asortimana; dres hrvatske nogometne reprezentacije, navijački šal, bočicu za vodu ili nešto drugo što će dodatno pomoći da navijaš kao prvak.

Ova nagradna igra nije samo osvajanje putovanja i drugih vrijednih nagrada, već stvaranje nezaboravnih trenutaka, povezivanju ljubitelja sporta diljem zemlje i ono najvažnije dijeljenju pobjedničkog doživljaja.

Ne propusti priliku za avanturom života. Igraj u PSK i odvedi ekipu u Njemačku!